DEKA NIJE IZDRŽAO: Morgan Frimen zaspao tokom itervjua!
Foto: Youtube.com

Spavalica

DEKA NIJE IZDRŽAO: Morgan Frimen zaspao tokom itervjua!

Pop kultura -
Poznati glumac Morgan Frimen imao je prilično napornu sedmicu pa je u toku promocije njegovog novog filma Now You See Me zaspao davajući intervju za jednu američku televiziju

Poznati glumac Morgan Frimen imao je prilično napornu sedmicu pa je u toku promocije njegovog novog filma "Now You See Me" zaspao davajući intervju za jednu američku televiziju.

Frimen je sa glumcem Majklom Kejnom gostovao 22. maja u jutarnjem programu televiziske mreže "Q13 Fox News This Morning". Međutim, dok je njegov kolega Kejn odgovarao na pitanja novinara, Frimen je na trenutak zadremao. Producenti emisije su naveli da ih je iznenadila "Frimenova dremka", ali da mu ne zameraju jer su svesni napornog rasporeda koji glumci imaju tokom promocije filma. Njujorška premijera filma upriličena je 21. maja, pa se pretpostavlja da je glumac imao brojne obaveze, ukljućujući i intervjue, do sitnih jutarnjih sati. Oskarom nagrađeni glumac, Morgan Frimen u filmu "Now You See Me" igra rame uz rame sa Kejnom, Markom Rufalom i Džesijem Ajsenbergom, a film će se od kraja maja prikazivati u bioskopima širom sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=PShYVctmN5s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track