Dejvid Geta 13. jula na Egzitu!

Dejvid Geta 13. jula na Egzitu!

Exit 2018 -
Nastupi na Egzitovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi i poručujem im da se spreme za šou kakav do sada nisu iskusili, izjavio je Geta

Jedan od najuspešnijih di-džejeva na svetu Dejvid Geta stiže 13. jula na Egzit.

"Nastupi na Egzitovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi i poručujem im da se spreme za šou kakav do sada nisu iskusili", izjavio je Geta pred povratak na Dens arenu na Petrovaradinu.

Francuski umetnik autor je hitova “When Love Takes Over”, “One Love” „The World is Mine“ i jedan je od retkih koji je uspeo da se probije od pariške andergraund scene do naslovnica velikih magazina i crvenih tepiha. Emitovan je na svim svetskim radio-stanicama i nastupao u gotovo svakoj državi i u svakom poznatom klubu.

"Godišnje imam po 150 nastupa u klubovima, arenama, festivalima. Imam mali mobilni tim koji svuda ide sa mnom. Veoma smo uigrani", ispričao je di-džej, koji je do sada prodao 15 miliona kopija singlova i šest miliona primeraka albuma širom sveta.

Sarađivao je sa zvezdama poput Ejkona, Keli Rouland, Fergi, dobitnik je Gremija i Bilbord nagrada... Zanimljivo je da je već 20 godina u braku i ima dvoje dece. Međutim, to ga ne sprečava da sa suprugom Keti putuje širom sveta na sve nastupe.

"Geta je u poslednjih nekoliko godina prerastao okvire di-džejinga i postao jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dens arena doživeti pravu revoluciju", izjavila je Karen Jang, programski direktor Dens arene.

Pored Gete, na Egzitu će nastupi „Atoms for pis“, „Blok parti“, SiLo Grin, Fetboj Slim, Snup Dog, „Prodidži“ i mnogi drugi. Ove godine festival traje pet dana (10-14 jul). Prvi dan, sreda, biće posvećen žurkama i dešavanjima širom Novog Sada.

U prodaji je kontigent jednodnevnih ulaznica koje po promotivnoj ceni koštaju 2.490 dinara. Posle toga regularna cena jednodnevnih ulaznica biće 2.990 dinara sve do početka festivala, tokom kojeg će dodatno poskupeti

http://www.youtube.com/watch?v=vHM9n40rIUU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track