Modne katastrofe sa dodele MTV nagrada

Dominirali leopardi i PVC

Modne katastrofe sa dodele MTV nagrada

Pop kultura -
Sinoć je obožavatelje dočekao hladan tuš, jer su pevačice pre mogle da posluže kao primer za modnu katastrofu nego za ikonu stila
1 / 7

Odavno je poznato da se na dodeli MTV VMA nagrada ne radi samo o muzici, već i o modi, a fanovi širom sveta svake godine sa nestrpljenjem čekaju početak ceremonije, kako bi videli koja lepotica je zablistala na crvenom tepihu.

Međutim, sinoć je obožavatelje dočekao hladan tuš, jer su pevačice pre mogle da posluže kao primer za modnu katastrofu nego za ikonu stila.

Keti Peri je odlučila da svima pokaže koliko je opasna, pa je obukla usku haljinu sa rolkom i velikim šlicem, leopardskog dezena. Unapred je smislila da fotografima pozira režeći i pokazujući zube, pa je zato nabavila i nove zubne navlake, koje su ovih dana pravi hit među poznatima.To joj nije bilo dovoljno, pa je na grudi, ramena i ruke prikačila zlatne viline konjice.

Tek na kraju dodele, publika je saznala u čemu je štos - Keti je uživo izvela svoj singl "Roar", a upravo ova reč se na engleskom jeziku koristi za onomatopeju režanja divlje mačke.

Lejdi Gaga je šokirala fanove nastupom u kom je izvela delimični striptiz, ali se pre toga na crvenom tepihu pojavila u haljini koja bi se, prema njenim kriterijumima, mogla nazvati konzervativnom. Toaleta od PVC-a otkrivala joj je grudi, ali joj se zato noge uopšte nisu videle, a hodati u ovakvoj kreaciji bio je pravi podvig.

Ukupni stajling Majli Sajrus sa sinoćnje dodele nagrada teško je opisati rečima, pa je najbolje pogledati fotografije. Pre nego što je zauzela scenu i mešala zadnjicom uz međunožje Robina Tikea, Majli je pozirala fotografima u crnim helankama i kratkoj majici sa lažnim draguljima.

Kosu je skupila u dve punđice nalik na medveđe uši, a usne je namazala crvenim karminom, pa je sve u svemu izgledala kao da je upravo doletela vremeplovom iz devedesetih.

Rita Ora je želela da postigne efekat elegantne ekstravagancije, pa se pojavila u svetlucavoj bluzi i suknji čiji je šlep podsećao na paunov rep. Kada je stigla do stepenica, shvatila je da je ipak preterala, jer joj je trebala pomoć da se popne.

Lil Kim je definitivno dala sve od sebe da se razlikuje, na ovaj ili onaj način. PVC kombinezon sa rupicama, kaiš sa zlatnom pločicom, grudi "na izvol'te" i žute cipele sa vrtoglavim potpeticama, bili su deo njene kombinacije za to veče.

Selena Gomez je nosila dramatičnu tamnoplavu haljinu, koja je izgledala kao da je svečana toaleta sa dodele Oskara počela da puca po šavovima. Fanovi su mogli da vide Selenine noge kroz dugačak šlic, ali i njene grudi u mrežastom korsetu.

Na dodelu Oskara izgleda je pošla i Tejlor Svift, koja se pojavila u konzervativnoj tamnoj haljini do poda, doduše, nešto smelijeg dekoltea. U odnosu na ostale modne "prestupe", njen je skoro zanemarljiv.

Neprimećena nije prošla ni manekenka Erin Votson, za kojom su se glave okretale zbog providne haljine koja je izgledala kao zavesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track