KAO STRIPTIZ: Nastupi Ledi Gage i Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada

Napravile šou

KAO STRIPTIZ: Nastupi Ledi Gage i Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada

Pop kultura -
Gaga se na crvenom tepihu pojavila u crnoj PVC haljini, u pratnji svog oca, a čim je zauzela scenu, počele su transformacije. Pevačica je za nekoliko minuta nastupa promenila više kostima, a svaki je bio još šokantniji od prethodnog
1 / 6

Kada je reč o Lejdi Gagi, navikli smo da nas svakim nastupom ponovo šokira, a na dodeli MTV VMA nagrada, pevačica je predstavila sopstvenu evoluciju stila i pokazala kako je od "opatice" dospela do seksi opasnice u bikiniju.

Razgolitila se i Majli Sajrus, koja je njihanjem kukova pokazala da više nije "tatina devojčica".

Gaga se na crvenom tepihu pojavila u crnoj PVC haljini, u pratnji svog oca, a čim je zauzela scenu, počele su transformacije. Pevačica je za nekoliko minuta nastupa promenila više kostima, a svaki je bio još šokantniji od prethodnog.

Od haljine opatice i četvrtastog rama na glavi, Lejdi Gaga je na kraju stigla do bikinija koji je zamalo otkrio sve. Grudi su joj bile prekrivene polovinama školjke, a najintimniji deo raznobojnim cvetićima. Prvi nastup od operacije kuka, započela je najnovijim singlom "Applause", a ubrzo je plesala i skakala po bini sa igračima, bez straha da će joj nešto "ispasti".

Nakon kostima opatice, usledio je crni triko sa plavom perikom, a publika je ipak sa najvećim oduševljenjem prihvatila bikini, u kome se Gaga kasnije ponosno šetala i van bine.

Majli Sajrus je publici pokazala kako se meša zadnjicom, i to u brushalteru i boksericama. Američka javnost ocenila je da je ovoga puta stvarno prešla granicu.

"Hana Montana" je atmosferu zagrejala pesmom "We Can't Stop", a zatim se pridružila i Robinu Tikeu u izvedbi njegovog hit singla "Blurred Lines".

http://www.youtube.com/watch?v=7Q7nsycfNmQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track