Anđelinin film propao u Rusiji

Anđelinin film propao u Rusiji

Stil -
Aktivisti organizacije Ruski obraz prekinuli projekciju filma „U zemlji krvi i meda“ u moskovskom bioskopu Rolan iz solidarnosti sa srpskim narodom

MOSKVA - Debakl.Aktivisti udruženja Ruski obraz prekinuli su projekciju filma Anđeline Žoli „U zemlji krvi i meda“ u bioskopu Rolan u Moskvi. U skoro praznoj sali bioskopa aktivisti Obraza raširili su transparent sa slikom Žolijeve sa krvlju oko usta i porukom: „Pobiti Srbe? Ne, nećemo slušati!“.

Tokom jučerašnje akcije Ruskog obraza u sali je bilo 13 ljudi. Odmah na početku filma raširen je transparent, a aktivisti su uzvikivali „Stop ubijanju Srba“, „Zaustavite laži!“, „Srbi - braća“ i „Bosna - srpska zemlja“. Projekcija je prekinuta, a u dvorani su upaljena svetla. Svim prisutnim gledaocima podeljen je letak koji objašnjava da je film propaganda protiv Srba u Bosni i da širi laži.Ruska organizacija je istakla da su na taj način želeli da pokažu solidarnost sa Srbijom i srpskim rodoljubivim organizacijama.Inače, film holivudske zvezde doživeo je pravi debakl u Rusiji. Na premijeri, koja je održana u subotu u istom bioskopu, bilo je 15 ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track