Alen Delon operisao srce

Alen Delon operisao srce

Stil -
Legenda francuskog filma primljen je u bolnicu zbog srčane aritmije

PARIZ - Legenda francuskog filma, 76-godišnji Alen Delon potvrdio je da je primljen u bolnicu u Parizu zbog srčane aritmije.

"Operisan sam ... To je bilo isplanirano pre 15 dana", rekao je glumac u telefonskoj izjavi za dnevnik Parizijen (Le Parisien).

Glumčeva predstavnica za štampu odbila je nešto ranije da komentariše informacije objavljene na sajtu Pjurpipl gde je navedeno da je slavni glumac primljen u bolnicu zbog srčane aritmije. Delon je, međutim, rekao da je bio pod anestezijom 10 minuta i da je urađena intervencija zbog nepravilnog rada srca, koja je utvrđena pre 15 dana pošto je imao mučninu i vrtoglavicu. U "Američkoj bolnici" u elitnom pariskom predgrađu Neji nisu želeli da komentarišu te informacije.

Rođen 8. novembra 1935. godine nedaleko od Pariza, Alen Delon je jedno od najvećih imena francuskog filma. Tokom pet decenija karijere snimio je stotinak filmova, među kojima su i neka remek-dela sedme umetnosti, "Roko i njegova braća" Lukina Viskontija, "Samuraj" i "Pandur" Žan-Pjer Melvila, "Gospodin Klajn" Džozefa Lozija, "Pomračenje" Mikelanđela Antonionija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track