Porodični hoteli odmor za roditelje

Carribbean World resort - Soma Bay – Hurgada

Porodični hoteli odmor za roditelje

Stil -
Svako planiranje odmora podrazumeva odabir destinacije, termina putovanja, kategorije, a odskoro i vrste hotela

U želji da turistima pruže potpun užitak i rasterete ih obaveza i briga, hoteli su, pored kategorizacije, podeljeni na vrste, odnosno prilagodili su uslugu određenoj grupi turista.

Agencija „Trinity travel” iz Beograda, vaš savetnik za putovanja, preporučuje vam porodični hotel „Carribbean World Soma Bay” u Hurgadi kao izuzetan izbor za porodice s decom. Ovo je hotel sa pet zvezdica, vrhunskih karakteristika, u kojem će se roditelji opustiti, a deca zabaviti, što će i jednima i drugima letovanje učiniti nazaboravnim.

Hotel nudi usluge all inclusive, što je preporučljivo jer uključuje apsolutno sve što je potrebno kako tokom boravka ne biste morali da mislite o novcu. Velika pažnja posvećena je svakom detalju u ovom hotelu. Veličanstvena glavna zgrada i recepcija, ljubazno osoblje, luksuzni restorani i kafići, tobogani i mnogobrojne aktivnosti zadovoljavaju ukus svakog turiste, i mladog i starog. Sobe su moderno opremljene i prostrane, veličine i do 75 m2, s terasom i pogledom na vrt, bazen ili otvoreno more.

Hotel raspolaže i igraonicom za decu, dečjim klubom, a po zahtevu moguć je i bebisiting servis, koji roditeljima pruža mogućnost da se na trenutak posvete samo sebi i svoj odmor učine još lepšim.

Ukoliko je prilikom planiranja odmora preostalo još samo da odlučite u kom hotelu ćete se vi i vaša porodica osećati kao kod kuće, nadamo se da smo vam u tome pomogli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track