Ledi Dajana htela da glumi u "Telohranitelju 2"

Kevin Kostner tvrdi

Ledi Dajana htela da glumi u "Telohranitelju 2"

Stil -
Dajana je htela da napišem scenario za nju. Obećao sam joj da ću to učiniti ako to zaista želi, a ona je odgovorila da želi, ispričao je Kostner

LOS ANĐELES - Britanska princeza Dajana trebalo je da glumi u nastavku hit filma "Telohranitelj", otkrio je američki glumac Kevin Kostner. Nekadašnji holivudski srcolomac, koji je zajedno sa Vitni Hjuston igrao u čuvenom ostvarenju iz 1992. godine, kazao je da je u drugom delu filma glavnu žensku ulogu trebalo da dobije Lejdi Di.

"Dajana i ja smo razgovarali o snimanju drugog dela Telohranitelja. Rekao sam da ću joj pomagati kao što sam pomagao i Vitni Hjuston. Htela je da napišem scenario za nju. Obećao sam joj da ću to učiniti ako to zaista želi, a ona je odgovorila da želi", ispričao je Kostner u jednoj TV emisiji, prenosi američki list "US Weekly".

Tragična sudbina princeze Dajane sprečila je snimanje filma. Kostner je izjavio da je nacrt scenarija "Telohranitelja2" dobio 31. avgusta 1997, dan uoči saobraćajne nesreće u Parizu u kojoj je nesuđena britanska kraljica izgubila život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track