Letovanje za mlade u Hurgadi

Hurgada hotel Elysees

Letovanje za mlade u Hurgadi

Stil -
Odličan hotel i hrana, prelepa peščana plaža i kafići, mnoštvo klubova ispuniće očekivanja mlađih turista i pružiti im nezaboravan odmor

Svako planiranje odmora podrazumeva odabir destinacije, termina, kategorije, a odskoro i vrste hotela. U želji da turistima pruže potpun užitak, hoteli su pored kategorizacije podeljeni i na vrste, odnosno prilagodili su uslugu određenoj grupi turista. Obično su to hoteli koji imaju povoljnije aranžmane, pozicionirani u blizini centra grada i noćnih klubova, s lepom plažom, mnogo kafića i brojnim aktivnostima na plaži.

Agencija Trinity travel iz Beograda, vaš savetnik za putovanja, ovaj put vam preporučuje hotel Elysees u Hurgadi, kao izuzetan izbor za sve mlade ljude.

U pitanju je odličan i moderan hotel sa tri zvezdice koji nudi ol-inkluziv uslugu za one koji žele da odmaraju i polupansion, koji mladima omogućava da svakoga dana budu aktivni i da ne budu vezani za hotel. Veliki izbor izleta koji je u ponudi omogućiće nezaboravne trenutke svima koji su željni avanture.

Hotelski kompleks se nalazi na tri kilometra od novog centra grada, u blizini šetališta, i u svom sastavu poseduje dva manja bazena, restoran i recepciju. Peščana plaža, s koje se tokom celog dana čuje muzika, udaljena je samo 100 metara od hotela i bogata je sportskim sadržajima. Sobe su moderno opremljene, imaju klimu, SAT TV i telefon.

Odličan provod u noćnim klubovima na plaži, mnogo barova, kupanje u jedinstvenom Crvenom moru, izleti na rajsko ostrvo i vožnja džipovima po pustinji, nasmejani ljudi, i naravno, izuzetno povoljna cena aranžmana, samo su neki od razloga da svoj odmor provedete u Hurgadi, baš u ovom hotelu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track