Odmor iz snova na Halkidikiju!

Odmor iz snova na Halkidikiju!

Stil -
Ovog leta proverite zašto su „tri prsta” omiljeno letovalište srpskih turista

Više ne morate da razmišljate gde ćete na odmor ovog leta.

Sedite u autobus ili u automobil i za samo desetak sati bićete na prelepim plažama poluostrva Halkidiki.

Čarobni Posejdonov trozubac, sa svoja tri prsta - Kasandra, Sitonija i Atos, vekovima čuva netaknutu divlju prirodu, toplo more, duge peščane plaže i slavnu istoriju. Dok se približavate poluostrvu neka vas ne zbune ribarska seoca sa svega nekoliko raštrkanih kućica, jer vas već nekoliko kilometara dalje čeka raj na zemlji - najluksuzniji hotelski kompleksi za uživanje.

Topla preporuka agencije „Big blu” je hotelski kompleks „Theophano imperial palace”, smešten u prelepim zelenim parkovima Kasandre. Pogled s prozora sobe pruža se na netaknutu prirodu i ka zalivu Torones, a u ovom hotelu na raspolaganju je i apartman s privatnim bazenom.

Isti luksuz i apsolutni mir imaćete i u drugim hotelskim na Kasandri - „Portes beach”, „Istion club”, „Possidi holidays”, „Oceania club”, „Sani resort”...

A tu je i Sitonija, drugi prst Halkidikija. Na samo nekoliko minuta vožnje od grada Neos Marmaras, u kojem je noćni život prava ludnica, ušuškan je hotelski kompleks „Lagomandra” s bajkovitom plažom i kristalno čistim morem.

I to je samo delić onoga što Sitonija nudi, vaše parče raja potražite i u kompleksima „Porto carras resort”, „Anthemus sea hotel”, „Athena pallas village”...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track