Letovanje po preporuci

Hurgada hotel „Stella Makadi”

Letovanje po preporuci

Stil -
Odvedite porodicu na još jedno nezaboravno putovanje

Porodično letovanje je oduvek bilo najlepše, ali ujedno i najteže, zbog izbora hotela i usluge adekvatne za porodice s decom.

Agencija „Faros tours” iz Beograda nudi samo hotele s preporukom, tako da ovog puta predlaže odmor za celu porodicu u hotelu „Stella Makadi Beach” ili „Garden”. U pitanju je hotel sa pet zvezdica koji ostavlja bez daha svakog gosta već prilikom ulaska u glavni hol. Mnogobrojne palme i koralne stene koje su deo prostranih bazena doprinose utisku da se priroda umešala u spoj tradicije i savremene arhitekture koje čini ovaj kompleks.

Ovaj porodični hotel, koji nudi brojne aktivnosti, omogućava i to da deca do 14 godina letuju besplatno, a da odrasli tokom odmora zaborave na novčanik, jer je koncept ol-inkluziv koji se preporučuje izuzetno bogat.

Porodice s decom uživaće u komfornim sobama opremljenim krevetima za bebe, s predivnim pogledom na vrt ili na otvoreno more, a hotel poseduje i nekoliko bazena i veliki akva-park, koji će mališanima pružiti najlepše doživljaje. Velika peščana plaža i plavetno Crveno more ispuniće želje najizbirljivijih turista.

Izgled i pozicija hotela, kategorizacija i ljubaznost kakvu zaslužuje vaša porodica, odlična opremljenost za porodice s decom, kao i izuzetno povoljne cene, samo su neki od razloga da porodično letovanje provedete baš ovde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track