Ledi Gaga na Tviteru izvređala Tajlanđane

Ledi Gaga na Tviteru izvređala Tajlanđane

Stil -
Američka pop zvezda povredila je obožavaoce kada je po dolasku u tu zemlju objavila da želi da ode u šoping i kupi lažni "roleks"

BANGKOK - Američka pop zvezda Ledi Gaga povredila je mnoge tajlandske obožavaoce kada je po dolasku u tu zemlju na Tviteru objavila da želi da ode u šoping i kupi lažni "roleks". Svojom porukom na Tviteru, Ledi Gaga je pogodila osetljivu tačku lokalnog stanovništva, kome ne prija kada stranci pričaju o raširenom kriminalu u Tajlandu.

"Mi smo civilizovaniji nego što ti misliš", objavio je na Tviteru Surahit Sjamvala, tajlandski di-džej koji je kupio kartu za njen koncert u Bangkoku, a sada najavio da će ga bojkotovati.

"Ušla nam je u kuću, ali umesto da nam ukaže poštovanje ona nas je uvredila", rekao je komentator na popularnom tajlandskom internet forumu pantip.com. Ledi Gaga je objavila svoj tvit ubrzo pošto je u zemlju doputovala privatnim avionom.

"Ljudi, upravo sam sletela u Bangkok! Spremna za 50.000 vrištećih monstruma sa Tajlanda. "Oću da se izgubim na ženskom buvljaku i kupim lažni Roleks". Nije jasno šta je mislila pod "ženskim buvljakom", medutim, pojedini fanovi pretpostavili su da je na umu imala "Ladies Market", popularni tržni centar na otvorenom u Hong Kongu - gde je već nastupala i merkala kopije luksuznih predmeta.

"Obožavam ovaj grad", objavila je na Tviteru 30. aprila. "U istoj ulici možete posetiti teretanu i kupiti lažnu Birkinku".

Nisu joj svi tajlandski fanovi zamerili na poruci. Gomila obožavalaca dočekala ju je na aerodromu. Druga je navalila u njen hotel, gde je potpisivala autograme i zagrlila jednu obožavateljku koja je otišla u suzama. Pojedini obožavaoci danima su logorovali pred stadijumom u kome se koncert održava, u nadi da će ući medu prvima i lično upoznati zvezdu. Ako Lejdi Gaga ima vremena za šoping u Bangkoku, videce da grad ima više da ponudi od lažnih satova, poručio je tajlandski obožavalac Nont Armartasn na Fejsbuku.

"Draga, dobrodošla u zemlju krivotvorene robe", rekao je on. "Siguran sam da ima i mnogo lažnih Gaga CD-ova".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track