Merilin Menson tražio mirišljave sveće i crne zavese
Foto: REUTERS

9. juna u Areni

Merilin Menson tražio mirišljave sveće i crne zavese

Stil -
U sobi mora da bude 17 stepeni, bez obzira na spoljnu temperaturu

BEOGRAD - Merilin Menson, koji 9. juna nastupa u Beogradskoj areni u okviru "IQ Music" festivala, tražio je da se u Beogradu odmara u garderobi sa crnim zavesama i tepisima, uz mirišljave sveće i razne vrste grickalica.

To su samo neki od zahteva ekscentričnog umetnika koje su objavili organizatori. U sobi, naime, mora stalno da bude 17 stepeni, bez obzira na spoljnu temperaturu. Prostor će osvežavati mirišljave sveće od vanile i jabuke.

Očekuje i razne vrste grickalica, svežeg voća, povrća, ali bez pečuraka i brokolija, kao i nekoliko vrsta sireva, puter od kikirikija i džem od jabuka. Menson će uz to piti "evijan" vodu, "red bull" bez šećera, vitaminsku vodu i voćne frapee od jagode i banane uz puno leda.

Tri i po sata pre nastupa, Mensonu se mora obezbediti jelo čiji je recept detaljno naveden, a priprema se od mlevenog mesa, dinstanog u sosu i serviranog uz zelenu salatu, paradajz, sir i šest takosa kao i grilovani sendviči sa sirom i sašimi od sveže tunjevine.

Posle nastupa, pevač planira da pojede "file minjon" sa velikom količinom pečenog krompira i graškom, kao i sendvič sa ćuretinom, slaninom i paradajzom.

Menson je snimio i poziv publici da dođe u Arenu.Posle nastupa, on i njegov bend, čarter letom otići će u Litvaniju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track