Anđelina Žoli sad režira erotski film?

U sve se razume

Anđelina Žoli sad režira erotski film?

Stil -
"Pedeset nijansi sive" je priča o 22-godišnjoj studentkinji Anastasiji Stil koju zavodi mladi milijarder Kristijan Grej, sklon sadomazohističkim perverzijama

LOS ANĐELES - Nakon što je šarmirala američke reditelje kao glumica, Anđelina Džoli je - izgleda - čvrsto rešena da nastavi karijeru iza kamere.

Buduća supruga Breda Pita po svemu sudeći uživa naklonost studija "Juniverzal pikčers" koji namerava da joj poveri režiju filmske adaptacije hit erotskog romana "Pedeset nijansi sive".

Prema pisanju sajta Dedlajn, godinu dana nakon rediteljskog prvenca "U zemlji krvi i meda", Džolijeva bi ponovo mogla da se nađe u središtu nove polemike, s obzirom da je roman E.L. Džejms izazvao buru kontroverzi u Americi.

"Pedeset nijansi sive" je priča o 22-godišnjoj studentkinji Anastasiji Stil koju zavodi mladi milijarder Kristijan Grej, sklon sadomazohističkim perverzijama.

Objavljen 2011, roman je šokirala puritansku američku javnost koja je tražila njegovo povlačenje iz prodaje.Uprkos tome, knjiga je postigla ogroman uspeh, a njena autorska prava su prosto razgrabljena na aukciji na kojoj su učestvovala sva vodeća filmska studija - Vorner Bros, Soni i Juniverzal.

Zasad nikakvi pregovori nisu vođeni sa Džolijevom koja bi se - kako primećuju američki mediji - u slučaju da joj režija ovo "vrućeg" ostvarenja bude poverena, vratila svojim počecima provokativne buntovnice, ulozi koja joj je pomogla u usponu do slave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track