Sajentolozi progone Kejti Holms i Suri

Misteriozni pratioci

Sajentolozi progone Kejti Holms i Suri

Stil -
Na videlo počele da izbijaju ružne epizode iz bračnog života glumaca

NJUJORK - Uskoro bivšu suprugu Toma Kruza Kejti Holms i njihovu šestogodišnju ćerkicu Suri već danima prate nepoznati ljudi.

Američka javnost sumnja da su lepoj glumici na repu upravo Tomovi pajtaši iz sajentološke crkve zbog koje se Kejti najverovatnije i razvodi od Toma.

Ako je verovati američkim tabloidima, glumica želi da spase ćerku iz kandži sajentologa i njihove vere kojom se njen muž potpuno zaludeo.

Nedaleko od Kejtinog njujorškog stana u kojem živi sa detetom viđena su dva automobila - beli eskalejd i crni merecedes koji je svuda prate u stopu.

Američki novinari tvrde da to nisu vozila nijedne od novinskih kuća, ali ko je u njima zasad se ne zna.

Posle vesti o razvodu koja je u petak šokirala američku javnost, klupko je počelo da se odmotava pa su na videlo počele da izbijaju i ružne epizode iz bračnog života glumaca koje su daleko od porodične sreće.

Kejtin bračni život nije bio nimalo lak, ali ona je ćutala, trpela i krila sve dok sajentolozi nisu bacili oko na malu Suri za koju otac Tom insistira da se posveti toj "crkvi", odnosno kultu kako ga mnogi zovu.

Kejti je bilo stid da ispriča kako je izgedao njen brak - godinama su živeli odvojeno, u različitim sobama, muž joj je birao uloge, a čak je insistirao i da ime promeni u Kejt, piše britanski Dejli mejl.

Međutim, kap koja je prelila čašu bilo je njegovo ponašanje prema Suri koju je tretirao kao odraslu, a Kejti je, kažu njeni prijatelji, želela da ona bude sasvim obična šestogodišnja devojčica koja uživa u detinjstvu.

Video možete pogledati ovde

Kejti Holms, Suri,
Kejti Holms, Suri,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track