Toma Kruza žene ostavile u 33. godini

Zajednička karakteristika

Toma Kruza žene ostavile u 33. godini

Stil -
Glumac je imao tri braka, a sva imaju jednu zajedničku karakteristiku: Tomove supruge su sve imale 33 godine kada su zatražile razvod.

LOS ANĐELES - Svega nekoliko dana pošto su saopštili da se brak Džonija Depa i Vanese Paradi definitivno raspao, američki mediji su šokirali javnost vešću o razvodu još jednog poznatog para - Toma Kruza i Kejti Holms.

Nakon pet godina zajedničkog života, holivudska glumica više nije mogla da izdrži i zatražila je razvod.

"Kejti je bilo grozno sa Tomom. Nije mogla sebe da prepozna, imala je osećaj da se pretvorila u marionetu", kazao je jedan njen prijatelj za sajt Radaronline.

Ovo je treći razvod za Toma Kruza koji ovih dana puni 50 godina i čija je karijera, po mnogima, u silaznoj putanji.

Sva tri razvoda, u razmaku od 25 godina, imaju jednu zajedničku karakteristiku: Tomove supruge su sve imale 33 godine kada su zatražile razvod.

Prva Tomova supruga bila je šest godina starija Mimi Rodžers s kojom se oženio 1987. kada je stekao svetsku slavu ulogom u filmu "Top Gun" i priznanje kolega nakon "Boje novca" Martina Skorsezea.

Mimi je u to vreme bila mlada TV glumica, ali i sledbenica Sajentološke crkve. Ona će Toma uvesti u sektu u kojoj će glumac ubrzo postati jedna od vodećih figura. Mimi se to, očigledno, nije dopalo, pa je nakon tri godine braka zatražila razvod. Imala je tada 33 godine.

Ubrzo nakon razvoda, Tom će upoznati 23-godišnju australijsku glumicu Nikol Kidmen na snimanju filma "Dani groma". U braku će biti 11 godina tokom kojih će usvojiti dvoje dece, Izabelu i Konora, i zajedno snimiti još dva filma "Daleka zemlja" i "Širom zatvorenih očiju". Kada se od njega razvela, 2001, Nikol Kidmen je imala 33 godine.

Tom Kruz i Kejti Holms su počeli da se zabavljaju u aprilu 2005. nakon njenog uspeha u filmu "Betmen: Početak" Kristofera Nolana. Kao mlada perspektivna glumica bila je savršena prilika. Njihovu vezu ozvaničio je sam glumac, u emisiji Opre Vinfri koja će ostati zapamćena po njegovom ponašanju ushićenog "tinejdžera". Kejti će na svet doneti ćerku Suri 2006. i iste godine će se udati za Toma.

U braku, u kojem je morala da se strogo pridržava sajentoloških pravila, izdržala je šest godina. Danas, kada podnosi zahtev za razvod, tražeći podelu imovine i starateljstvo nad ćerkom, ima 33 godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track