Najnovije vesti

I Džej Lo ode iz Idola
Foto: Beta AP

Videla od Tajlera

I Džej Lo ode iz Idola

Stil
Rekla voditelju Idola Rajanu Sikrestu u intervjuu u jednoj radio emisiji da je vreme da ode

LOS ANĐELES - Pop pevačica Dženifer Lopez rekla je da su njeni dani u pevačkom šou "Američki idol" u kome je par sezona bila sudija završeni.

Pevačica je juče saopštila da napušta šou, a i njen kolega iz emisije Stiven Tajler objavio je takođe da napušta "Idol" i da se posvećuje svom bendu.

Lopez, koja je bila u šouu sudija tokom dve sezone i koja je nedavno izrazila želju da krene dalje, rekla je voditelju Idola Rajanu Sikrestu u intervjuu u jednoj radio emisiji, da je vreme da ode.

"Ne osećam kao da mogu da budem tamo svakog dana sve vreme, kao što sam bila porotekle dve godine", rekla je Lopez, dodavši da ima druge poslovne obaveze i svoje obaveze kao majke blizanaca.

Ona je objasnila da najiskrenije misli da je došlo vreme da treba da se posveti drugim stvarima koje je stavila na čekanje zato što je veoma volela "Idol".

Lopez (42) je na turneji ovog leta sa latino pevačem Enrikeom Iglesijasom, a dva filma na kojima je radila "Imate li znanje za drugo stanje?" i "Ledeno doba:Pomeranje kontinenata" trenutno se prikazuju u bioskopima širom sveta.Portparolka televizije "Foks" na kojoj se prikazuje "Američki idol" rekla je da ta TV mreža nema komentar, a portparol Lopezove nije bio dostupan za odgovor.

Neki mediji komentarišu da bi i treći član žirija, Rendi Džekson, koji radi na ovoj emisiji od 2002. godine, mogao da ode, ali ti navodi nisu potvrđeni, a njegov portparol odbio je da da komentar.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...