Masažom leči rak, a ćaskanjem jajnike

Terapija za naivne

Masažom leči rak, a ćaskanjem jajnike

Stil -
Serž Benhaion veruje da je reinkarnacija Leonarda da Vinčija i da gnječenjem dojki sprečava rak

Serž Benhaion (48) iz Australije, bivši instruktor tenisa, koji nema nikakvo medicinsko obrazovanje i koji veruje da je reinkarnacija Leonarda da Vinčija, zgrće bogatstvo masirajući ženama grudi.

Serž žene uverava da njegovi tretmani sprečavaju rak dojki i nudi im takozvanu ezoteričnu masažu kojom poboljšava protok energije.

Neverovatno je da njegov tretman plaća država iako nema nikakvih naučnih dokaza da njegova terapija zaista pomaže.

Benhaion je u biznis uključio i ćerku Natali (22), koja za 70 australijskih dolara po satu razgovara sa jajnicima pacijenata! Za Natali se ne zna čija je reinkarnacija, ali "nadrilekar" tvrdi da je njegova druga ćerka Simon reinkarnacija Vinstona Čerčila.

Serž je na udaru javnosti jer ga je devet muškaraca optužilo da je razorio njihove veze. Smatraju da je "Leonardo da Vinči" izgradio kult i da sebe smatra božanstvom i tako menja životne navike svojih pacijenata kako bi ih kontrolisao. Maser ženskih grudi negira ovakve optužbe i tvrdi da je odlazak kod njega stvar izbora.

Ono što je zanimljivo, kada on izmasira ženama grudi daje im kremu "protiv negativne energije" zbog koje ih njihovi partneri ne smeju dirati. Osim ako on to ne odobri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track