Madonu izviždali, pobegla sa bine posle 45 minuta
Foto: Rojters

Blam u Parizu

Madonu izviždali, pobegla sa bine posle 45 minuta

Stil -
Koncert počeo oko 22.15 i već oko 23 sata bio je završen što je izazvalo bes publike. Pevačica uz zvižduke i pogrdne izraze ispraćena sa scene

PARIZ - Madonin koncert u Parizu, za koji je pevačica rekla da je pohvala toleranciji Francuza, zapravo je tu istu toleranciju testirao do krajnjih granica nakon što je pevačica napustila scenu posle svega 45 minuta pevanja.

Koncert u pariskom "Olimpija klubu" uživo je prenošen preko Jutjuba. Koncert pred oko 2.700 ljudi počeo je oko 22.15 sati i već oko 23 sata šou je bio završen što je izazvao bes publike.Madona je uz zvižduke i pogrdne izraze ispraćena sa scene, a veliki broj ljutih obožavalaca svoje nezadovoljstvo izrazilo je i na društvenim mrežama, prenose agencije.Koncert je održan nakon što je desničarski Nacionalni front (NF) najavio tužbu protiv Madone zbog toga što je na ranijem koncertu u Parizu prikazala video snimak sa slikom liderke NF Marin Le Pen sa svastikom na čelu."Znam da sam nedavno naljutila Marin Le Pen. Moja namera nije bila da stvorim neprijateljstvo'', rekla je Madona i pohvalila Francusku kao zemlju tolerantnu prema nacionalnim manjinama.Madona se sada nalazi na turneji na kojoj promoviše svoj album ''MDNA'', a njene nastupe prati niz kontroverzi. Ona je na nekim od svojih nastupa tokom turneje pokazala grudi, zadnjicu.

http://www.youtube.com/watch?v=5hxInmLFfkY
http://www.youtube.com/watch?v=AxwCmjUWebQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track