Roditelji pokojnog kaskadera tužili ''Plaćenike 2''

Roditelji pokojnog kaskadera tužili ''Plaćenike 2''

Stil -
Kun Liu je poginuo na snimanju u Bugarskoj u oktobru 2011. tokom snimanja scene u kojoj je bilo i eksplozija na brani na jezeru Ognjanovo

LOS ANĐELES - Roditelji kaskadera koji je poginuo tokom snimanja filma ''Plaćenici 2'' podneli su tužbu protiv producenata tog akcionog filma.Kun Liu je poginuo tokom snimanja filma u Bugarskoj u oktobru 2011. godine tokom snimanja scene u kojoj je bilo i eksplozija na brani na jezeru Ognjanovo na jugozapadu te zemlje. On je preminuo nakon što je zadobio jake ozlede izazvane eksplozijom, prenose svetske agencije.Njegovi roditelji Cong Ju Liu i Jan Mei Bai u tužbi traže od producenta ''Milenium filma'' nepoznatu sumu novca kao odštetu, kao i odštetu od koordinatora statista Čeda Stahelskog.

Stahelski i portparolka ''Milenijum filma'' Elizabet Volf odbili su da daju komentare o ovom slučaju.Kun Liu (26) rođen je u Pekingu i njegovi roditelji takođe u tužbi traže da im se plate troškovi pogreba. Oni tvrde da ljudi koji su odgovorni za organizaciju snimanja i Stahelski su ''nisu preduzeli adekvatnu zaštitu od nesreće za statiste koji su učestvovali u snimanju te scene''.U ''Plaćenicima 2'' igraju Silvester Stalone, Brus Vilis i Arnold Švarceneger, a to ostvarenje trebalo bi da se nađe u bioskopima 3. avgusta.

Kada se nesreća dogodila, bugarske vlasti su saopštile da je još jedan kaskader ozbiljno povređen u eksploziji koja je ubila Kun Liua.

http://www.youtube.com/watch?v=db2sD4P_Ieg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track