Nova hit serija Sever i Jug

Ekskluzivno na ružičastoj televiziji

Nova hit serija Sever i Jug

Stil -
Od 3. septembra istovremeno počinje emitovanje u 22 zemlje sveta, među kojima i u Srbiji, na televiziji Pink

Rekordna gledanost.Nova turska hit serija „Sever i Jug“ 3. septembra istovremeno počinje sa emitovanjem u 22 zemlje sveta, među kojima je i TV Pink za Srbiju. Po popularnosti je u rangu sa serijom „Sulejman Veličanstveni“, a u Turskoj je ovaj serijal postigao rekordnu gledanost. Zanimljivo je i to da je scenario zasnovan na priči „Čevdet i njegovi sinovi“ nobelovca Orhana Pamuka!

U centru pažnje su dva brata, Sever i Jug. Kivanč Tatlitug, igra Kuzeja (sever na turskom), dok Bugra Gulsoj glumi Guneja (jug na turskom). Braća su potpuna suprotnost: Sever je nepredvidiv, divlji i uvek spreman na tuču, dok je stariji Jug miran i stidljiv dečko, a i odličan đak. Naravno, stvari se menjaju kada se u njihov komšiluk doseli fatalna Kemre (igra je Ojku Karajel), u koju se obojica zaljubljuju...(M. K. V.)

Gunej (Bugra Gulsoj)
Gunej (Bugra Gulsoj)

Kuzej (Kivanč Tatlitug)Kuzej je mangup koji je prošao uličnu školu, zbog toga svoje probleme radije rešava pesnicama nego razgovorom. Imao je velike konflikte sa ocem, zbog čega je dosta dobijao i batine. Njegova najveća bol su Kemre i njegov brat.Gunej (Bugra Gulsoj)Sušta suprotnost bratu. Zaštitnički nastrojen prema majci. Po prirodi je sanjar i veoma je obrazovan. Ume da ceni novac i ljude oko sebe. Kemre je njegova devojka iz srednje škole sa kojom planira zajedničku budućnost.Kemre (Ojku Karajel)Kemre je ćerka frizerke iz komšiluka. Ona je jedinica čiji su se roditelji razveli kad je bila dete. Veoma je ambiciozna i želi da živi život poput Guneja. Privlači pažnju obojice braće, ali njen izbor pada na starijeg brata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track