Snup Dog postaje Snup Lajn

Snup Dog postaje Snup Lajn

Stil -
Kalifornijski pevač i glumac izgradio je imidž opasnog tipa, često u sukobu sa zakonom, optuživan je zbog zloupotrebe droge i nošenja oružja, ali sada tvrdi da se okreće rege muzici, miru i ljubavi

TORONTO - Reper Snup Dog (Snoop Dogg) izjavio je da za sada odbacuje iz svog imena Dog i preuzima novi nadimak Snup Lajn (Snoop Lion), kao i da se okreće rege muzici, prenosi Rojters.Snup je postao međunarodno poznato ime u repu nakon izdavanja debi albuma "Doggystyle" 1993. godine.

Kalifornijski pevač i glumac izgradio je imidž opasnog tipa, često u sukobu sa zakonom, optuživan je zbog zloupotrebe droge i nošenja oružja, ali sada tvrdi da se okreće rege muzici, miru i ljubavi.

On je novinarima na Filmskom festivalu u Torontu, govoreći o svom novom dokumentarcu, istako da njegova promena ne bi trebalo nikog da iznenadi. "Uvek sam govorio da sam reinkarnacija Boba Marlija", istakao je poznati reper.

Film "Reincarnated" (Reinkarniran), iza koga stoji Snupova kompanija, poput mnogih muzičkih dokumentaraca snimljenih poslednjih godina, predstavlja promotivni materijal za njegov novi rege album istog naziva i prikazuje kako je svaka od pesama nastala.

Većim delom u segmentu koji pokazuje njegovo putovanje na Jamajku i istrazivanje "Rasta kulture", Snup govori o tome kako voli da puši marihuanu.Ipak naglašava da ima 40 godina, da je stariji, mudriji i da je krenuo na "duhovni i muzički put". Svoje novo ime nije sam izabrao, već mu je dao sveštenik sa Jamajke.

"Samo su me krunisali imenom "Lajn" koje se povezuje sa rege muzikom i Rasta kulturom. Osetili su da "Dog" više nije potreban i da je to prirodna transformacija", objasnio je Snup.To je treće ime za poznatog repera, koji je svoju muzičku karijeru počeo kao "Snup Dogi Dog" (Snoop Doggy Dog).

Njegova izjava da se okreće regeu, izazvala je sumnju u medijima, ali na festivalu u Torontu pojavio se obučen u belo, sa belim "rasta" šeširom i govorio je o "istinskoj transformaciji", ljubavi, miru i posvećenosti svojoj ženi i deci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track