Stiven Morisi: Princ Hari je apsolutni idiot

Stiven Morisi: Princ Hari je apsolutni idiot

Stil -
Nisam iznenađen Harijevim (incidentnim) ponašanjem u Las Vegasu, jer je on oduvek bio apsolutni idiot", izjavio je britanski muzičar

LONDON - Bivši frontmen britanske rok grupe "Smits" Morisi nema dlake na jeziku i, pošto je uporedio patriotizam na Olimpijskim igrama u Londonu sa duhom nacističke Nemačke, okomio se na princa Harija.

"Nisam iznenađen Harijevim (incidentnim) ponašanjem u Las Vegasu, jer je on oduvek bio apsolutni idiot", izjavio je britanski muzičar.

Patrik Stiven Morisi nije samo kritikovao mlađeg unuka kraljice Elizabete druge, veći i celu birtansku kraljevski porodicu.

"Monarhija je, pre svega, jedno preduzeće. Njima je važno da britanska javnost nastavi da finansira luksuzni način života ogromne, rasipničke i nepotrebne kraljevske porodice. To je tužno. Vilijam ubija jelene, omiljeno Kejtino jelo je guščja pašteta koja se proizvodi na najokrutniji način, a Hari ubija bizone...", rekao je Morisi.

"To su najneprijatnije i najarogantnije osobe na svetu. Gorka priča. Trebalo bi svi da podnesu ostavke i da se penzionišu", zaključio je vođa nekadašnjih "Smitsa" za australijski sajt "Njuz".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track