Psi: Naredni singl na engleskom

Psi: Naredni singl na engleskom

Stil -
"Problem je u tome što je moj spot poznatiji od mene. To je veliki problem za mene, tako da moram da prevladam nad mojim prvim videom, a to je veoma teško

SEUL - Južnokorejski reper Psi, poznat po svom singlu gangam stilu potvrdio je da će njegov naredni singl biti na engleskom jeziku.

Hit ovog južnokoreanca našao se na vrhu top lista u mnogim zemljama uključujući Veliku Britaniju i Australiju, a spot za tu numeru postao je najlajkovaniji video svih vremena na Jutjubu.

"Naredni singl biće na engleskom. Veoma je veliki pritisak na mene zbog gangam stila i veoma mi je teško", rekao je Psi u radio emisiji Newsbeat, prenose britanski mediji.

"Problem je u tome što je moj spot poznatiji od mene. To je veliki problem za mene, tako da moram da prevladam nad mojim prvim videom, a to je veoma teško", objasnio je on, dodajući da mora da dođe u Veliku Britaniju i na druga mesta kako bi promovisao sebe i ono što je on uradio za 12 godina u Koreji.Psi se nedavno vratio sa turneje po SAD i 4. oktobra je napravio besplatni povratnički koncert za sve svoje fanove u Južnoj Koreji kojih je na nastupu bilo 80.000.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track