Šminkom popravite loše raspoloženje

Šminkom popravite loše raspoloženje

Stil -
Jesenje sivilo i smrknut izgled lica razvucite u osmeh šminkom optimističnih boja

Šminka vas spasava. Sivu svakodnevnicu obojite strastvenim bojama ruževa i lakova, svetlucavim sjajem pudera i nežnim nijansama senila. Zanimljivo istraživanje sprovedeno u Londonu na više od hiljadu ispitanika pokazalo je da čak 85 odsto žena šminkom uspeva da popravi loše raspoloženje.

Čak ih je 78 odsto izjavilo je da su zbog šminke imale bolji tretman na poslu, fakultetu i u svakodnevnom životu jer su imale više samopouzdanja.

Jesenje sivilo i smrknut izgled lica razvucite u osmeh šminkom optimističnih boja. Usne razvucite u blistav osmeh živahnim bojama i reflektujućim česticama.

S mnogo širim spektrom neobičnih boja možete eksperimentisati na noktima. Što je najbolje, takvi eksperimenti nekonvencionalnim bojama lakova pre samo nekoliko godina bili su nezamislivi u svakodnevnom mejk-apu. Nijanse vertigo teško je definisati jer se preliva u nekoliko nijansi ljubičaste, suspicious je 'vrišteća' boja, dok je frenzy boja između bele kafe i lavande.

Lice će vam živnuti već samim nanošenjem primerenog pudera nemasne, ali svetlucave teksture, a svoj optimistični mejk-ap zaokružite pastelnim nijansama na očima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track