Nema više odlaganja stvari

Nema više odlaganja stvari

Stil -
Nekoliko znakova koji ukazuju na to da je vašem domu potrebno generalno spremanje

Haos u domu - haos u životu!Dešava li vam se da ne možete da nađete neku sitnicu jer je držite sa gomilom drugih, kad otvorite vrata ormana, padne vam nešto na glavu, a ispod kreveta imate gomilu stvari za koje ste zaboravili i da postoje? Krajnje je vreme da unesete malo reda u životni prostor!Kutija za sve i svaštaStare račune, ukrase za Novu godinu i sto drugih sitnica držite u jednoj kutiji? Nije ni čudo što iz nje ništa što vam treba ne možete pronaći iz prve. Ovakvo skupljanje stvari o vama govori samo jedno - da ste veoma neorganizovani!Čuvate brdo konzerviGomilanje konzervi hrane po kuhinjskim elementima je zaista besmisleno, naročito ako su toliko prekrivene prašinom da na kraju shvatite da im je istekao rok trajanja. Razmislite samo koliko ste novca tako bacili.

Pribor za jelo držite u mašini za sudove

Kupiti plastiku u kojoj se lepo i uredno drži pribor za jelo i nije neki naročit izdatak. Osim toga, sigurno vam je već dosadilo da se stalno pitate da li je viljuška koju ste upravo uzeli čista ili prljava. Čistom escajgu i posuđu tu jednostavno nije mesto!U kupatilu imate više proizvoda od parfimerijeRazmislite, zar vam je zaista potrebno pet različitih krema za lice, četiri boce regeneratora za kosu i godišnja zaliha tampona i uložaka? Ne verujemo. Potrošite nagomilane stvari i ubuduće kupujte samo ono što vam je neophodno.

Nekim stvarima nije mesto pod krevetom

Ako ne vidite nered, mislite da i ne postoji? Totalno pogrešno! Guranje kojekakvih predmeta pod krevet samo je okidač za frustraciju. U redu je da usisivač tu stoji, ali svemu onome što nogom ćušnete ispod njega tu jednostavno nije mesto.Stvari vam padaju na glavuSamo zato što vas mrzi da složite stvari, kad otvorite orman, gomila njih ispadne iz njega? E pa, to takođe govori o tome koliko ste nemarni i neuredni. Ne budite lenji, odvojte malo vremena i konačno napravite red u ormanu!Popravite klimava vrata na ormanuJeste li se već umorili od toga da svakoga jutra gubite vreme pokušavajući da normalno otvorite fioku s čarapama ili vrata na ormanu a da ne zapnete na ona do njih? U takvim uslovima ne možete ni naći ono što tražite, i zato ne budite lenji, pozovite stolara i rešite problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track