Koko grudima išamarala Sendi

Neustrašiva starleta

Koko grudima išamarala Sendi

Stil -
Oluja ide direktno na mene! Tako sam uzbuđena! Jesam li luda? Spremna sam, napisala je starleta

NJUJORK - Neustrašiva Koko protiv uragana Sendi!

Starleta je sat vremena pre nego što se uragan sručio na Njujork snimila video na kojem se vidi brzina vetra. Svojim pozamašnim grudima stala je u odbranu grada i išamarala Sendi.

"Htela sam da pokažem neverovatnu snagu vetra koji duvai odmah osuši kišu koja mi je pala na lice. Napolju nije ni hladno, a atmosfera je pomalo tropska", napisala je Koko koja je zaključila da je vetar lud. Koko je fotografisala talase i napisala: "Opsednuta sam sa uraganom Sendi. Obožavam vreme. Oluja ide direktno na mene! Tako sam uzbuđena! Jesam li luda? Spremna sam".

Međutim, četiri sata pošto je objavila video, kad je oluja i te kako uzela maha u Njujorku, napisala je na Tviteru: "U potpunoj smo tami. Nema struje, ulice su poplavljene. Pomalo je zastrašujuće. Osećam se kao u seriji "Živi mrtvaci".

Zvezde u nevremenuMnoge zvezde su na društvenim mrežama o svojim strahovima, ali su pokušali da uteše prestrašene fanove. Rob Lov: Letim kući sa istočne obale i što dalje od Sendi. Kad bih je barem mogao odvući sa sobom.Pamela Anderson: Nemojte u oluji da zaboraviti na svoje kućne ljubimceVupi Goldberg: Postoji nada kako nas ovakve nesreće čine boljim ljudima, prijateljima, majkama, očevima, sestrama, braćom...Džoan Kolins: Ovo je pravo opsadno stanje! Prava je katastrofa što je robna kuća zatvorena! Gde devojka može kupovati za vreme uragana?

http://www.youtube.com/watch?v=g_iYTwPdkeY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track