Kristi Eli i Patrik Svejzi bili ljubavnici

Bilo jače od njih

Kristi Eli i Patrik Svejzi bili ljubavnici

Stil -
Glumica rekla je da su se ona i Svejzi zaljubili na snimanju popularne serije iz 80-ih "Sever i jug"

LOS ANĐELES - Američka glumica Kristi Eli, osim što je nedavno obelodanila da je Džon Travolta ljubav njenog života, imala je i tajnu vezu sa pokojnim Patrikom Svejzijem, prenose američki mediji.

Glumica (61) rekla je da su se ona i Svejzi zaljubili na snimanju popularne serije iz 80-ih "Sever i jug". Iako su oboje bili u braku - Eli sa drugim suprugom Parkerom Stivensonom od koga se razvela 1997, a Svejzi sa Lisom Niemi - glumci su, prema rečima Elijeve, razvili "intenzivna osećanja jedno prema drugom".

Pokušali smo da ne krenemo tim putem ali je to bilo jače od nas, rekla je Eli, ali je naglasila da ona i Svejzi "nisu imali aferu".

Ona je rekla i da ne zna da li Niemi, koja ju je zamolila da govori na Svejzijevoj sahrani 2009. godine, zna za njihovu romansu, ali insistira na tome da su ona i Svejzijeva supruga, sa kojom je bio u braku 34 godine, dobre prijateljice.Eli je nedavno priznala da su ona i njen kolega iz filma "Gle ko to govori" Džon Travolta imali tajnu aferu i da im je malo nedostajalo da pobegnu zajedno. Eli je takođe za Travoltu rekla da je "najveća ljubav" njenog života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track