Sulji žena opet preti razvodom

Sulji žena opet preti razvodom

Stil -
Berguzar Korel uverena da je Halit Ergenč vara sa Džansu Dere, koja se pojavljuje u trećoj sezoni „Sulejmana Veličanstvenog“

Suljo opet švrlja.Brak turskog glumca Halita Ergenča ponovo je u krizi! I to opet zbog njegove slabosti prema glumicama s kojima snima ljubavne scene. Taman uspe da spase brak, kad se neka nova pojavi u njegovom životu.Valjda je čovek radeći na projektu „Sulejman Veličanstveni“ navikao da ima svoj harem, pa zbog žena muku muči u privatnom životu. Halitova supruga Berguzar Korel, Srbima poznata kao Šeherezada iz serije „1.001 noć“ nedavno je odlepila zbog kadrova u kojima se on kao sultan strasno ljubi sa Džansu Dere. E, te glumice se sećamo od letos, kao Ejašan iz „Ezela“. Džansu se u trećoj sezoni „Sulejmana Veličanstvenog“ pojavljuje u ulozi iranske robinje Firuze. Bivša manekenka i prva pratilja mis Turske iz 2000. godine navodno je odmah bacila oko na Halita. Ubrzo su kolege počele da primećuju da se između njih dvoje rasplamsava ljubav i da previše vremena provode zajedno... A neretko su ostajali dugo i sami u svlačionici. Kad je sve to dospelo do Korel, ona je u izlivu ljubomore pretila Halitu razvodom... O svemu ovome uveliko bruje turske novine.(M. K. V.)

Halit i Berguzar ponovo u krizi
Halit i Berguzar ponovo u krizi

Lečen od neverstvaHalita je supruga Berguzar zavela na snimanju serije „1.001 noć“, dok je još bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi. Iako je s Korel četiri godine, on je u julu 2011. i s njom imao ozbiljnu krizu, jer se pročulo da ga je zavela Merjem Uzerli iliti Hurem. Izvukao se tako što je mesecima posećivao bračnog savetnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track