BAHANALIJE: Novinari orgijali u Rijaninom avionu

Olešili se

BAHANALIJE: Novinari orgijali u Rijaninom avionu

Stil -
Pevačica je novinare pozvala na svoju turneju, ali im nije dala nijedu izjavu pa su se novinari malo opustili uz alkohol

Pevačica Rijana pozvala je novinare da je prate na turneji, ali im nije dala nijednu izjavu. Naime, Rijana je 150 novinara pozvala na turneju "777" na kojem planira da za sedam dana održi sedam koncerata u sedam različitih gradova. Čim su ušli u avion, pevačica se zabarakadirala u posebnu prostoriju i nije marila za novinare koji su očekivali ekskluzivu. Sve vreme je odbijala da priča s njima.

Dok su čekali da se Rijana predomisli, novinari "udarili" po besplatnom alkoholu. Za nekoliko sati su se opustili i napravili prave bahanalije. Australijanac Timoti Dormer je čak skinuo odeću i potpuno go protrčao kroz avion, a i ostali su se ponašali kao da je u pitanju žurka u noćnom klubu.

Novinari su vikali "Rijana, molim te, reci samo jednu rečenicu!" i "Treba mi naslov!". Nekoliko njih se putem Tvitera požalilo da će ostati bez posla ako ne budu imali tekstove. Rijanu ni to nije zanimalo.

http://www.youtube.com/watch?v=Ugax2gEQgiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track