Džejk iz "Dva i po muškarca" se izvinio tvorcu serije

Pronašao Boga

Džejk iz "Dva i po muškarca" se izvinio tvorcu serije

Stil -
U snimku koji je napravio za jednu kalifornijsku hrišćansku crkvu, Džons je pozvao milione gledalaca da prestanu da gledaju seriju i tako "pune glavu đubretom"

LOS ANĐELES - Glumac iz serije "Dva i po muškarca" Angus Ti Džons, koji je šokirao javnost izjavama da je serija u kojoj igra "đubre", izvinio se zbog svojih komentara tvorcu serije, glumcima i ekipi.Džons (19), koji je pronašao Boga i postao zgađen serijom u kojoj igra, nije međutim povukao spot sa Jutjuba u kome poziva obožavaoce da prestanu da gledaju seriju.

"Zahvalan sam i veoma cenim sve divne ljude u "Dva i po muškarca" sa kojima sam radio proteklih 10 godina i koji su postali moja šira porodica", rekao je Džons koji igra tinejdžera Džejka Harpera, prenose agencije.

"Izvinjavam se ako su moje izjave protumačene kao nepoštovanje kolega i izvanredne prilike kojom sam blagoslovljen. To mi nije bio cilj", rekao je on.

Džons je u seriji počeo da igra kada je imao devet godina. Glumi bratanca lika koji je igrao Čarli Šin.U snimku koji je napravio za jednu kalifornijsku hrišćansku crkvu, Džons je pozvao milione gledalaca da prestanu da gledaju seriju i tako "pune glavu đubretom".

"Ne možete da budete bogobojažljiva osoba i igrate u takvoj seriji", rekao je on i dodao da više ne želi da bude deo serije.

Producenti hit serije, koja se emituje već 10 sezona, odbili su da komentarišu njegove izjave.

Šin, koji je "Dva i po muškarca" napustio posle sukoba sa tvorcem ocenio je da je Džonsova izjava slom i dodao: "Jasno mi je da je serija ukleta".

"Dva i po muškarca" prikazuje se u više od 20 zemalja širom sveta, a u SAD je proseku gleda oko 14 miliona Amerikanaca.

http://www.youtube.com/watch?v=BYo8eZ_j5E0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track