Princeza Kejt izašla iz bolnice
Foto: Rojters

Stigla kući

Princeza Kejt izašla iz bolnice

Stil -
Akutna jutarnja mučnina zbog koje je vojvotkinja bila u bolnici prema medijima velika je naznaka da nosi blizance

LONDON - Supruga princa Vilijama Kejt puštena je jutros iz bolnice u Londonu u koju je primljena zbog jutarnje mučnine u trudnoći, javlja Bi-Bi-Si (BBC).

Vojvotkinja od Kembridža, koja je u ponedeljak hospitalizovana, napustila je bolnicu "Kralj Edvard Sedmi" u pratnji supruga.

Akutna jutarnja mučnina (hyperemesis gravidarum) zbog koje je vojvotkinja hospitalizovana, prema medijima, velika je naznaka da nosi blizance. Kraljevska palata saopštila je u ponedeljak da je supruga britanskog prestolonaslednika u prvim mesecima trudnoće i da je primljena u londonsku bolnicu.

Vest da će princ Vilijam i njegova supruga dobiti dete komentarisao je i britanski premijer Dejvid Kameron koji je na svom Tviter nalogu napisao da je "srećan zbog novosti".

"Oni će biti divni roditelji", napisao je Kameron. Čestitke britanskoj princezi i njenom suprugu princu Vilijamu stigle su i iz američke Bele kuće. "Svi mi, a pre svega predsednik i prva dama, upućujemo čestitke vojvodi i vojvotkinji od Kembridža", izjavio je portparol Džej Karni.

Čestitke vojvodi i vojvotkinji od Kembridža uputio je i lider britanskih opozicionih laburista Ed Miliband. Princ Vilijam i Kejt Midlton večali su se u aprilu 2011. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track