Božićne svađe kreću od jutra

6 svađa za dan

Božićne svađe kreću od jutra

Stil -
Roditelji se svađaju između 13 i 15 sati ili zbog toga što otac previše pije ili zbog majke koja je pod stresom zbog hrane

LONDON - Nedavno sprovedena studija u Britaniji pokazala je da se prva svađa za Božić, u proseku, događa u 10 sati i 13 minuta.

Druga svađa kreće u 12.42 sata kada se većina članova porodice žali zbog pogrešnih poklona, pokazala je studija Travelodža.

Roditelji se svađaju između 13 i 15 sati ili zbog toga što otac previše pije ili zbog majke koja je pod stresom zbog hrane, reklo je 45 odsto ispitanika.

Studija, sprovedena u 2.000 domaćinstava, pokazala je i da se ručak služi u proseku u 14.23 sata i da treća svađa za Božić kreće sat kasnije.

Večernji sukobi počinju oko 18.05 sati i to mahom oko daljinskog upravljača.Nova svađa izbija oko 19.25 kada babe i dede pokušaju da se igraju šarade i drugih društvenih igara.Procenjeno je i da je još jedna svađa moguća oko 22.15, taman pre odlaska u krevet.

Razlog ovolikim svađama je, kaže psiholog Korin Stiv, taj što se ljudi koji se retko viđanju odjednom nađu zajedno na ceo dan.

"Budite realni u očekivanjima i uživajte u vremenu sa porodicom", poručila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track