Debela zvezda Bejvoča uživo gubi kilograme
Foto: Printskrin

Seks bomba

Debela zvezda Bejvoča uživo gubi kilograme

Stil -
Nikol Egert posle dve trudnoće nabacila kilograme, pa se prijavila u šou "Šta da ne nosite"

LOS ANĐELES - Nikol Egert, zvezda serije "Bejvoč", nakon rođenja dve ćerke, muči muku sa skidanjem suvišnih kilograma. Kako bi se vratila u top forumu, nekadašnja seks bomba odlučila je da zatraži pomoć stručnjaka i pred kamerama smrša.

Nikol mnogi pamte po ulozi zanosne Kvin Samer u "Čuvarima plaže", kada je, po svojoj lepoti, stajala rame uz rame sa zvezdama serije Pamelom Anderson i Karmen Elektrom. Međutim, nekada zavodljiva "čuvarka" u narandžastom kupaćem kostimu danas je 40-godišnja debeljuca.

Glumica je 2000. rodila svoju prvi ćerku Dilan, a 2011. postala je mama i drugoj devojčici po imenu Kegan. Međutim, nakon trudnoće Nikol nije uspela da se oslobodi viška kilograma, zbog čega se prijavila u šou "Šta da ne nosite".

"Imam dvoje dece. Udebljala sam se i to mi se odražava na sve aspekte života. Kod odeće mi je najvažnije da je udobna, uopšte ne marim kako izgledam", rekla je nekadašnja seks-bomba, koja bi želela da skine makar pet do 10 kilograma.

Inače, Nikol je i 2010. godine učestvovala u šou "Celebrity Fit Club" u kome se slavni trude da smršaju, ali nije imala uspeha. Ovog puta je odlučila da istraje do kraja i povrati svoje seksi izdanje.

http://www.youtube.com/watch?v=wOeoYNRqYb4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track