NA RADOST: Crvene haljine na dodeli Zlatnih globusa
Foto: Rojters

Glamur

NA RADOST: Crvene haljine na dodeli Zlatnih globusa

Stil -
Crvenim tepihom su dominirale crvene toalete, a glumice koje su ih nosile su odisale svežinom i senzualnošću
1 / 6 Foto: Rojters

LOS ANĐELES - Brojne nijanse crvenih elegantnih toaleta kao i crnih koje su izabrale poznate glumice i pevačice dominirale su na crvenom tepihu na dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu.

Za crvenu u nijansi bulke koja je trend boja za proleće odlučile su se Dženifer Lorens, Marion Kotijar, Kler Dejns, Zoi Dešanel, Alison Pil i Dženifer Garner.

"Crvena je klasika poznata Holivudu. Ta boja je veoma dominanta jer su sve glamurozno glumice nosile crvenu", rekao je stilista i TV voditelj Sem Sabora. "To je kraljevska i jaka boja, ali ova nova nijansa bulke za leto je sveža, odiše mladošću i moderna je".

Sa prohladnim vremenom u Kaliforniji, Sabora je rekao da je crna boja toaleta za koje su se odlučile Džulijen Mur, Selma Hajek, Rejčel Vajz i pevačica Adel "prikladna u ovoj hladnoj januarskoj noći, ali isto tako elegantna i šik".

U kontrastu sa nijansama crvene bile su bleđe boje, što je urednik "Entertejment vikllija" Bronvin Barns nazvao "efekat vatre i leda". To se odnosilo na usku belu dugačku haljinu koju je nosila En Hatavej, dok je Ejmi Adams imala puder roze haljinu, kao i Magan Foks.

"Bez obzira na boju, praktično svaka haljina je bila ukrašena kristalima i šljokicama koje su davale efekat sjaja", rekao je Barns.

Sabora je pohvalio izgleda Dženifer Lorens koja je nosila Diorovu haljinu, rekavši da mu je osvežavajuće da vidi jednu 22 - godišnjakinju kako nosi haljinu te prestižne modne kuće.

Međutim, on je rekao da haljina boje zelenog žada koju je nosila Džesika Čestejn sa otvorenim leđima promašaj uprkos tome što je zelena još jedna hit boja za proleće 2013.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track