SMRŠAJTE UZ ZVEZDE: Lubenice, boks i ples oko šipkezvezde gube kilograme

Otkrivena tajna

SMRŠAJTE UZ ZVEZDE: Lubenice, boks i ples oko šipkezvezde gube kilograme

Stil -
En Hatavej je sedam kilograma skinula jedući ovsene kaše

Nakon mnogobrojnih praznika, svi razmišljamo o tome kako da se oslobodimo viška kilograma. Sve što nam je potrebno je čvrtsta volja i odgovarajuća i zdrava dijeta. Evo nekoliko primera kako su se neke od najtalentovanijih zveza današnjice izborile sa viškom kilograma.

Glumica Olivija Vajld koja se izjašnjava kao veganka, da bi svoje telo dovela u savršenu formu za ulogu u filmu „Tron – Legat“ trenirala je borilačke veštine i odrekla se dveju omiljenih namirnica bogatih kalorijama.

"Obožavam hleb. Nisam ga se u potpunosti odrekla, ali kada sam želela da kontrolišem kilograme, to je bio odličan način“, izjavila je Olivija. Osim ovog, onda je dala još jedan savet.

"Najbrži način da izgubite kilograme je da prestanete da pijete. Za dve sedmice možete izgubiti dva do tri kilograma“, objašnjava ona.

Međutim, nešto teži posao imala je jedna od najboljih mladih glumica En Hatavej koja je ove zime briljira u novoj verziji mjuzikla „Jadnici". Ona je morala da izgubi desetine kilograma ne bi li što bolje dočarala sudbinu nesrećne Fantine iz čuvenog dela Viktora Igora.Hatavej je otkrila da je tokom priprema za ulogu prvo prošla procese čišćenja organizma, izgubivši tako skoro pet kilograma. Dodatnih sedam kila izgubila je tako što je dve nedelje živela od ovsene kaše."Moralo je sve da bude tako dramatično. Ideja je bila da ona izgleda kao osoba koja je na ivici smrti. Gledajući unazad na celokupno iskustvo, i to bez osuđivanja, priznajem da je zaista bilo ludo“, kazala je Hatavej.

Kada je prihvatila ulogu u filmu „Master“ Ejmi Adams morala je brzo da izgubi kilograme koje je dobila u trudnoći. U razgovoru sa novinarima ona je izjavila da ne voli trake za trčanje i kardio treninge, ali da joj je zato najviše pomogao ples oko šipke.Za razliku od nje, jedna od najlepših žena današnjice, glumica Skarlet Johanson obožava trčanje za šta koristi posebne patike specijalizovane za pojačano topljenje masnih naslaga. Tokom priprema za prošlogodišnji letnji hit „Osvetnici“ ona je trenirala i boks, a svojim treninzima dodala je i tradicionalni ruski rekvizit „Girya“ poznat kao rusko zvono.

Glumac Alek Boldvin tokom snimanja serije „30 Rock“ otkrio je da postoji velika mogućnost da postane dijabetičar. Tako je na savet svog lekara odlučio da promeni režim ishrane i izbaci dodatne šećere i zaslađivače, a počeo je da se interesuje i za pilates i jogu.Tajno oružje Dženi Makarti je lubenica, otkrila je ta zvezda.

"Pomaže vam da zadržite vodu, prirodni je diuretik, ispunjava vas i veoma je ukusna“, smatra ona. Osim lubenice, Makarti preporučuje i jogu dva puta nedeljno, a trčanje čak i do pet puta."Međutim, najvažnija stvar je ishrana. Naročito danas kada su restorani brze hrane na svakom ćošku, i kada smo mi majke iscrpljene i pod velikim obavezama. Tužno je što zbog svega toga žrtvujemo zdravu hranu“, zaključuje ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track