Malu crnu haljinu obučemo 140 puta i traje 11 godina
Foto: Daily Mail

Isplati se

Malu crnu haljinu obučemo 140 puta i traje 11 godina

Stil -
Žene vole crne haljine jer mogu da ih nose u gotovo svim prilikama, deluju zavodljivo i sužavaju figuru, a više od 90 posto žena ima svoju omiljenu crnu haljinu u ormaru
1 / 7 Foto: Daily Mail

Mala crna haljina najisplativija je odevna investicija žena, pokazalo je istraživanje na više od 2100 žena u dobi od 25. do 40. godina. U proseku, mala crna haljina se nosi 11 godina, a u tom razdoblju vlasnica je obuče više od 140 puta.

Više od 90 posto žena ima barem jednu malu crnu haljinu u ormaru, a polovina njih ima ih od četiri do šest. Smatraju da su idealne za nošenje u svim prilikama. Oko 60 posto žena ima svoju omiljenu crnu haljinu u ormaru i nose je samo u posebnim prilikama.

Ovaj komad odeće žene obožavaju jer mogu da je nose na posao, kad izlađu i tokom formalnih prilika, a i vrlo lako se transformišu samo uz mali komad nakita.

"Retke su žene koje u svom ormaru nemaju crnu haljinu, a najčešće su to one koje ni ne nose haljine jer se u njima ne osećaju prijatno", rekao je Mark Pirson i dodao kako žene vole da nose crne haljine jer se lako uklapaju u svaki stil, a crna boja deluje svečano i seksepilno i istovremeno sužava figuru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track