SVOJSKI SE POTRUDILA DA POSTANE NAJLEPŠI NACISTA, A SAD NE ZNA KAKO DA IZBEGNE ZATVORSKU KAZNU! Kad je stala pred sudiju više joj NIŠTA nije bilo SMEŠNO!
Foto: Facebook screenshot

KONTROVERZNO

SVOJSKI SE POTRUDILA DA POSTANE NAJLEPŠI NACISTA, A SAD NE ZNA KAKO DA IZBEGNE ZATVORSKU KAZNU! Kad je stala pred sudiju više joj NIŠTA nije bilo SMEŠNO!

Zanimljivosti -

Britanka Alis Kater pobedila je na izboru za "Mis Hitler" pod imenom Princeza Buhenvalda, po koncentracionom logoru, a sada joj zbog toga preti ozbiljna zatvorska kazna.

Strani mediji poslednjih godina često su izveštavali o izvesnim izborima za najlepšeg nacistu koji se organizuju putem društvenih mreža. Ovo je bilo jedno od takvih, održano u Belikoj Britaniji, a dobilo je i sudski epilog. Iako je bilo pojedinaca kojima se sve učinilo kao neslana tinedžerska šala, britanski sud na kojem se vodi postupak shvatio je sve vrlo ozbiljno, te pobednici koja ima tek 22 godine nimalo nije lako.

Njen zločin je, kako se navodi, članstvo u jednoj strogo zabranjenoj neonacističkoj grupi, a organizovano takmičenje zapravo je bilo paravan za vrbovanje novih članica.

Njeno ime, takođe, jasno je ukazivalo na nekadašnji nacistički logor.

Osim njoj, sudi se i njenom partneru Marku Džounsu i još trojici njihovih kolega od kojih je jedan još uvek maloletan. Džouns je, inače, na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj nacistički salutira upravo u logoru - Buhenvald.

Oni sada tvrde da nisu članovi nikakve grupe, iako postoje jasni dokazi da je Alis održavala kontakte s liderima iste, uključujući i čelnika Aleksa koji je već osuđen na zatvorsku kaznu. Takođe, postoje i transkripti u kojima ona iznosi svoje razloge oko ulaska u takmičenje.

"Žene su najvažnije osobe kada je reč o podučavanju i odgajanju sledeće generacije, kako bi one bile jake i ponosne. Moramo se ojačati, biti lavice i rastrgnuti hijene koje nam se smeju dok nas siluju, tuku, ispiraju mozgove i masovno diskriminišu", napisala je ona.

foto: Facebook screenshot

Kurir.rs/100posto.hr/Foto: Facebook screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track