otkrila u poseti redakciji kurira

VELIKA DRAMA NOĆ PRED FINALE BEOVIZIJE! Nevena Božović ispričala sve do detalja: Ništa nije izostavila, a njemu duguje VELIKO HVALA! (KURIR TV)

Pop kultura -

Nevena Božović, srpska predstavnica na Evroviziji, koja će u maju biti održana u Izraelu, desetak dana nakon pobede na nacionalnom izboru posetila je redakciju Kurira.

Devojka rođena u Kosovskoj Mitrovici svesna je šta je čeka u Tel Avivu i ekskluzivno otkriva da će svoju prvu autorsku pesmu "Kruna" izvesti na srpskom.

"Dva učešća na Pesmi Evrovizije mi mnogo znače jer znam kakve obaveze me očekuju pre samog takmičenja, a i na samom festivalu. Menjamo dosta, ali bih volela da zadržim ideju s kojom sam nastupila na Beosongu. Uključena sam u pripreme, od izgleda do aranžmana pesme. Verujem u sebe i bitno mi je da se prijatno osećam na sceni", kaže Nevena.

foto: Nemanja Nikolić

Mlada pevačica i profesorka muzike je kao dete osvojila treće mesto na Dečjem Evrosongu u Amsterdamu.

"Svi kažu da će mi biti mnogo lakše što idem na festival već treći put. Za mene je to veći pritisak. Na Evroviziji se nikad ne zna u vezi sa plasmanom, a ja ću dati sve od sebe. Pesmu "Kruna" sam sama napisala. Nisam razmišljala da ću ići ponovo na Evroviziju. Pevaću na srpskom kao na Beosongu. Tekst ostaje isti, a engleska verzija će biti puštena za mesec dana", otkriva Nevena.

foto: Nemanja Nikolić

Božovićeva priznaje da umalo nije odustala do finala zbog peha s cipelom, a u pomoć joj je priskočio obućar koji se nalazi u blizini naše redakcije.

"Pukla mi je štikla noć pred finale na generalnoj probi. Moja mama je donela cipele i rekla da to do sutra mora da bude gotovo za finale Beovizije. Krenula sam sutradan da ih uzmem i njega nije bilo u radnji. Mama ga je posle našla. Obućar mi je doneo sreću. Nisam ga još upoznala, a ni zahvalila mu. Jedino su mi se one slagale uz tu haljinu", zaključuje mlada pevačica.

Nevena se tokom posete upoznala s radom naše redakcije, a i otpevala je deo pesme "Kruna", s kojom će pokušati da nam donese pobedu na Evroviziji.

foto: Nemanja Nikolić

Volela bih da moji budu u Tel Avivu

Nevena još ne zna koga će moći da vodi u Tel Aviv na Pesmu Evrovizije.

"Volela bih da moji najbliži budu sa mnom. Bez te podrške ja ne mogu i nadam se da će svi biti sa mnom", kaže Božovićeva.

Kurir/Lj. Radanov/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track