Najnovije vesti

IRENA TRIFUNOVIĆ PRVA DOBITNICA NAGRADE ZA NAJBOLJEG PR MENADŽERA: Opelovoj menadžerki za komunikacije uručeno prestižno priznanje AANS!
Irena Trifunović, Foto: Opel Srbija

AsocijacijA automobilskih novinara Srbije

IRENA TRIFUNOVIĆ PRVA DOBITNICA NAGRADE ZA NAJBOLJEG PR MENADŽERA: Opelovoj menadžerki za komunikacije uručeno prestižno priznanje AANS!

Auto

Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije, prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji. Nagradu je ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije (AANS) i ove godine je prvi put dodelila, a devetočlani žiri je doneo odluku da je upravo menadžerka Opela imala najbolje ostvarenu komunikaciju sa novinarima, kao i da je uložila najveći trud za promociju brenda.

 

Irena Trifunović sa ministarkom Zoranom Mihajlović
Irena Trifunović sa ministarkom Zoranom Mihajlović foto: Opel Srbija

 

„Ovo je za mene velika čast i kruna mog desetogodišnjeg rada u auto industriji. Punu deceniju zadužena sam za polje komunikacija u Opelu i ova kompanija je odavno moja druga kuća. Živim svoj posao i utoliko mi je ova nagrada draža. Ona me svakako i obavezuje u daljem radu, a poseban podstrek predstavlja i činjenica da sam prva dobitnica“, rekla je nagrađena menadžerka Opela za marketing i komunikacije za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

 

foto: Opel Srbija

 

Irena Trifunović punih deset godina zadužena je za korporativne komunikacije kompanije koje podrazumevaju organizovanje širokog spektra komunikacionih inicijativa, odnose sa javnošću, odnose sa medijima kao i upravljanje krizama i aktivnosti interne komunikacije. Od ove godine Irena je preuzela i upravljanje marketingom kompanije za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije I Albanije.

Ireni Trifunović nagradu je uručio Aleksandar Tucaković, član žirija, a dodeli priznanja prisustvovala je i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...