Najnovije vesti

RODITELJI IZ SRBIJE ŽIVE ZAJEDNO, A RAZVELI SU SE! Posle 5 godina shvatili su OVO, a sada dovode DRUGE u zajednički STAN bez PROBLEMA!
Foto: Profimedia

NEMAJU BRIGE

RODITELJI IZ SRBIJE ŽIVE ZAJEDNO, A RAZVELI SU SE! Posle 5 godina shvatili su OVO, a sada dovode DRUGE u zajednički STAN bez PROBLEMA!

Zanimljivosti

Bili su u vezi pet godina kad su shvatili da više ne žele da budu zajedno. Međutim, zbog finansijskih problema i brige o svojoj šestogodišnjoj ćerki, i dalje žive u istoj kući.

foto: Profimedia

Milica K. (37)

"Imamo divno prijateljstvo. Jedemo, družimo se, pa čak nekad i idemo na putovanje zajedno. Ali, imamo odvojene spavaće sobe i ne osećamo seksualnu privlačnost jedno prema drugom.

Viđanje sa drugim ljudima nam je u početku bilo čudno i teško izvodljivo. Sad nećemo dovesti novu osobu u kuću sve dok s njom nemamo stabilan odnos.

Takođe, imamo i zajednički kalendar prema kom se organizujemo kad želimo s nekim da odemo na sastanak.

Ovakav odnos možda neće trajati zauvek. Dogovorili smo se da je izvesno da se neko od nas iseli ako nađe ozbiljnu vezu. Počeli smo ovakav život iz praktičnih razloga, a sad biramo da ovako živimo", ističe Milica K.

foto: Profimedia

Borivoje M. (41)

"Teško mi je da opišem koliko mi Milica znači. Iako se još nismo razveli, zovem je "bivšom suprugom" jer termin "supruga" ipak podrazumeva odnos kakav mi više, u određenoj meri, nemamo.

Prošli smo proces u kom smo razmišljali šta je to što je dobro za nas i našu ćerku. Pokušali smo i da živimo i poliamorno (oboje imaju istog partnera), ali u tome nismo uspeli.

I dalje su zastupljene sve uobičajene tenzije zajedničkog života, kao i roditeljstva. Bio sam nervozan u pogledu zabavljanja sa drugim ženama, ali mi je Milica pomogla da to prebrodim.

Zbog cele ove situacije sam shvatio da se veze i odnosi menjaju i razvijaju. Da postoji termin za ovo kroz šta mi prolazimo, verujem da bi više ljudi donelo sličnu odluku", smatra Borivoje M.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...