direktno a šaljivo

AMARA OBJASNILA GDE GREŠITE PA NE MOŽETE DA SMRŠATE: Evo kako da vežbate i da vas više ne pitaju koliko ste KOLAČA pojeli (VIDEO)

Zanimljivosti -

Hercegovka Amara Stupac svojim kratkim šaljivim i pronicljivim videima na društevenoj mreži Fejsbuk širi pozitivnu energiju i duh Hercegovine, Mostara, ali i celog Balkana.

Bavi se svakodnevnim temama koje zaokupiraju običnu ženu, majku, suprugu i na šaljiv, pa čak pomalo i mangupski način zabavlja svoje pratioce na društvenim mrežama.

Amara Stupac
foto: Printscreen/Facebook

Tako se bavi i jednim od najčešćih boljki skoro svih žena - viškom kilograma.

Pogledajte kako je u svom dvorištu "napravila" svoju teretanu i dala savet kako da se pokrenemo i budemo ponosne i kad smo debele i zašto moramo da se pokrenemo.

Amara, kako je rekla, za sebe kaže da je glasna, bistra, ali pre svega direktna kojoj ništa nije teško.

"Video blog počela sam da snima u momentima kada su lile poznate kiše u Mostaru u nekom srećnijem vremenu bez pandemije i s mnogo više topline u našim avlijama, halvatima i hodnicima. Počela sam da stvaram u vremenu kada je kontakt bio normalan i kada nam je sve staro bilo savršeno dobro. Za stvaranje mi nije bilo potrebno mnogo, možda jedan ili dva stiha našeg Pere Zubca i miris avlije u kojoj je naš Aleksa Šantić ugledao Eminu, radi Mujage Komadine, njegovih velelpnih imanja i zdanja u kojima su se Mostarci i Mostarke okupljali i razgovarali", rekla je Amara. Amara Stupac je, posle rada u Norveškoj u kompanijama, gde je tempo života bio previše ubrzan, smiraj pronašla u svojoj Hercegovini, svom domu, u hladu nara koji miriše na Mostar samo onda kada ga vetar s Neretve oplemeni, sa suprugom i ćerkom.

Evo jedan o muško-ženskim odnosima:

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track