SVI NEŠTO PREĆUTKUJU I SVI SE DOŠAPTAVAJU: Ovo su najveće TAJNE svakog horoskopskog znaka, a ono što RAK krije je ŠOKANTNO!
Foto: Profimedia

konačno otkriveno

SVI NEŠTO PREĆUTKUJU I SVI SE DOŠAPTAVAJU: Ovo su najveće TAJNE svakog horoskopskog znaka, a ono što RAK krije je ŠOKANTNO!

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, ali i puno nesigurnosti.

Svako ima neke pretpostavke o horoskopskim znakovima, na primer da su Bikovi tvrdoglavi, a da Lavovi obožavaju pažnju. Međutim, svaki astrološki znak skriva puno više od onog što se može videti na prvu, jer svi imamo svoje tajne i nesigurnosti sa kojima se borimo.

Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak Zodijaka.

horoskop
foto: Profimedia

Ovan

Poznati ste kao ratnik i borac za svoja uverenja i mišljenja - to je ono što svet vidi, jer mu tačno to strastveno pokazujete. No vaša tajna je da se duboko u sebi uopše niste tako samouvereni kako nastupate - ni izbliza te se osećate kao najveći svetski prevarant.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Vi ste čovek kom je od ključne važnosti siguran i stabilan dom, koji ste sami osigurali i uživate u tome. Međutim, uprkos predanom trudu, radu i razmišljanju, vaša je tajna kako duboko u sebi mislite da ne činite sve što možete i da je osmeh koji nosite na licu samo maska.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Duša svake zabave i pokretač komunikacije, ovaj znak horoskopa podstiče sve oko sebe da prihvate svoju prirodu i budu ono što jesu. No tajna je kako za sebe mislite da vam je život često pred raspadom i u komadićima, a što se više trudite prigrliti vlastitu prirodu, to stvari idu gore.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Iako imate urođene roditeljske veštine i čvrsto verujete u izgradnju snažnih porodičnih korena, cela ideja tradicionalne porodice i tradicionalnog života za vas je velik izazov, koliko god se isplatilo, a vaša najveća tajna je da zapravo ne želite imati decu.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Svi vas gledaju kao samopouzdanog individualca koji hrabro govori i deluje baš onako kako se oseća, ali vaša je tajna da zapravo želite jednostavniji život sa manje drame i poteškoća i da ste iza kulisa jednostavna osoba sa jednostavnim potrebama.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Analitički i racionalni, oni su odani partneri i prijatelji. No iako su majstori u pomaganju drugima, vaša je tajna da ne znate kako dopustiti drugima da pomognu vama a da se za to ne osećate krivo ili posramljeno.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Vi ste stvoreni za postizanje reda i sklada, kako u svom životu, tako i kod vaših bližnjih. Ali vaša je velika tajna to što osećate da ste jako daleko od onog za što se zalažete i predstavljate te da vam je život zapravo haos, a ne harmonija i da ste zbog toga '"lažnjak".

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Iako ste poznati kao magnet za ljude te često imate duboke odnose sa drugima, tajna pripadnika ovog znaka je da često samo "trpe" druge, odnosno teže za samoćom i obožavaju vreme provoditi sami, onako kako oni žele, egoistično.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Poznati ste kao veliki preuzimač rizika, sanjar, onaj koji voli avanture. Vaša tajna je da ste u stalnom strahu i brizi - jeste li negde pogrešili, jeste li dobro odlučili, odabrali... Ne shvatate da je sve u životu privremeno, a žaljenje ostaje.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Vama se život svodi na strukturu, dugoročne ciljeve i planove, koje često namećete i drugima. No vaša je tajna kako biste često voleli biti spontaniji i manje opterećeni, ali ne znate kako.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Dok ste ultimativni tragač za istinom i borite se za pravdu onih oko sebe, od svih skrivate tajnu - a to je da vas ta borba iscrpljuje i umara. Zbog toga se ponekad borite "reda radi" i jer se to od vas očekuje, ili pak da bi pronašli svoj smisao koji ste izgubili po putu.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Vi ste sanjar i iscelitelj, a ako neko blizu vas pati prvi vam je poriv "vidati" mu rane. No tajna koju krijete od drugih je ste pod ogromnim pritiskom svakog dana da ostvarite ono o čemu sanjarite i da poput superheroja lečite tugu i bol svojih bližnjih.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

00:08

Seka i Raša igraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track