Najnovije vesti

NEDELJNI HOROSKOP DO 30. MAJA: Sreća će pratiti Blizance, Vage i Strelce, a ovaj znak bolje da ne izlazi iz KUĆE!
Foto: Shutterstock

astrologija je tako rekla

NEDELJNI HOROSKOP DO 30. MAJA: Sreća će pratiti Blizance, Vage i Strelce, a ovaj znak bolje da ne izlazi iz KUĆE!

Zanimljivosti

Šta zvezde kažu, kakva je nedelja pred nama i ko će biti srećne ruke, a kome je bolje da sedi kući.

horoskop, zodijak, horoskopski znaci
foto: Profimedia

OVAN

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati saradnja.

SAVET: Budite strpljivi.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje donijeće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

SAVET: Ne trebate smanjivati svoje kriterijume.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti. O vama zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

SAVET: Izdržite.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete.

SAVET: Istražite svoje talente.

rak, horoskop
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenjiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani negde da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete trpljenjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ova nedelja biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

SAVET: Zanemarite kritičare.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Dobar ugođaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

SAVET: Prvo sagledajte šta imate pa tek onda delujte.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

SAVET: Uživajte u životu.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba da se postave i novi temelji.

SAVET: Idite na sunce i u prirodu. Osvežiće vas.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

SAVET: Pred vama je dug put.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji nisu razmislili o sebi verovatno će se suočiti sa posledicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gde su pogrešili. To je korak prema napred.

SAVET: Budite susretljiviji sa ljudima.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osećati se zanemareno.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

SAVET: Dobro je baviti se sportom.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Ehoroskop)

Bonus video:

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Devojke vikale, napravile haos: SRBIJA, SRBIJA, MI SMO POBEDILE!
10:02

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Devojke vikale, napravile haos: SRBIJA, SRBIJA, MI SMO POBEDILE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja