Najnovije vesti

HOROSKOP U JUNU DONOSI POZITIVU: Najbolje stvari koje će se dogoditi vašem ZNAKU, dolaze velike i lepe PROMENE!
Foto: Profimedia

lep period dolazi

HOROSKOP U JUNU DONOSI POZITIVU: Najbolje stvari koje će se dogoditi vašem ZNAKU, dolaze velike i lepe PROMENE!

Zanimljivosti

Letnja ravnodnevnica 21. juna uvodi sezonu Rakova koji tad imaju svoj trenutak da zablistaju i budu u cemtru pažnje.

rak, horoskop
foto: Profimedia

Vage će biti nadahnute da zagrebu ispod površine svojih odnosa, a Škorpije da razmisle o svojim ciljevima

Uopšteno, pomračenje Sunca uvodi novine, a videćemo kako će ta tema oblikovati mesec jun, kaže astrololog Stefani Gejling..

- Svi će ovog meseca osetiti kako se događa promena. Sve što je u našim životima premašilo rok trajanja, počeće da se otpušta tako da možemo uvesti nove stvari u svoj život i da im pružimo priliku da se razvijaju - kaže ona.

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Ovan

Najbolji dani: 10. do 12. juna

Za Ovna je ovo vreme opuštanja, ispunjeno ljubavlju.

- Njihov planetarni vladar Mars 11. juna se seli u petu kuću ljubavi i kreativnosti što za Ovna znači da će to biti jako romantično razdoblje - kaže Gejling.

Energija ove tranzicije je snažna i može uticati na vas dan pre i dan kasnije.

- Vreme je da u svoj život pozovete romantiku ili kreativnost, učinite nešto od srca, bio to odlazak na večeru ili pripremanje iste za partnera kod kuće - kaže Gejling.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Najbolji dani: 1. do 3. juna

Početkom meseca njihova vladarica Venera je u skladnom aspektu Jupitera što će se odraziti na život Bikova tako što će dobiti pozitivan podsticaj u prijateljstvu i vezama.

- Ova planeta se zasniva na širenju, blagodati i rastu, a tu imate i Veneru koja se bavi ljubavlju i užitkom, smeštenu u središtu pozornice - kaže Gejling i dodaje da je ovo pravo vreme za Bikove da se druže i zabavljaju.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Najbolji dani: 9. do 11. juna

Ne može se poreći da će pomračenje Sunca biti najveći trenutak za ovaj znak u mesecu.

Gejling savetuje da iskoristite priliku i napravite retrospekciju svog života kako biste identifikovali sve što vas ograničava i sputava.

- Te stvari vas mogu sprečavati da napredujete. Ali kad ih odlučite ukloniti iz svog života, možete se otvoriti celom svetu i stvoriti nove prilike da zablistate - kaže.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Najbolji dani: 20. do 21. juna

Letnja ravnodnevnica (solsticij) 21. juna nagoveštava sezonu Raka, zajedno sa najdužim sunčanim danom tokom cele godine. Prikladno, Rakovi tad imaju svoj trenutak kad su u centru pažnje.

- Osetiće se povezanijima sa svojim osećajem sebe i onim što ih neguje i hrani njihovu dušu - kaže Gejling.

- Kako biste to maksimalno iskoristili, posvetite se sebi i svemu što vas veseli: bavite se svojim hobijima, učite nove stvari, napravite štagod vas ispunjava - savetuje.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Najbolji dan: 27. jun

Venera - planeta zadovoljstva, ljubavi i romantike - ulazi u znak Lava, dižući strastvenu i vatrenu Lavlju romantičnu stranu do novih visina.

- Ovo je savršen trenutak da se okrenete svom partneru i kažete mu koliko ste zahvalni na svemu što čini za vas. Kao rezultat toga sigurno ćete osetiti snažniju i srećniju vezu - kaže.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Najbolji dani: 21. do 23. juna

Merkur se pomera iz retrogradnosti i izlazi 22. juna, a tokom nekoliko dana koji okružuju taj pomak njegov je uticaj vrlo jak, posebno na Devicu, kojom vlada Merkur, planeta komunikacije, intelekta i sećanja. Device mogu očekivati ​​da će dobiti određenu jasnoću oko ciljeva i planova koje su smišljale.

- Ako ste razmišljali o tome kako želite napredovati u svom životu ili preispitati ​​stvari, ovo bi bilo sjajno vreme da preduzmete nešto, jer ćete opet moći jasnije videti horizont - kaže Gejling.

- Razmislite koga zapravo želite videti, koju temu želite istražiti ili koje mesto želite posetiti, a zatim to uradite. Ovo je prilika da proširite svoj krug ljudi, povećate aktivnosti ili jednostavno proširite svoje horizonte - objašnjava.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Najbolji dan: 23. jun

Planetarni vladar Vage je Venera, a 23. juna suprotstavlja se Plutonu, planeti ponovnog rađanja. Sa tim dolazi potencijalno izazovni trenutak, koji takođe ima snažan potencijalni rezultat. Iako ćete biti nadahnuti da pogledate ispod površine svojih odnosa i osećati se sumnjičavo prema onome šta biste mogli otkriti, ovo će takođe stvoriti put za snažna otkrića i sposobnost produbljivanja romantičnih odnosa.

- Možda se pitate da li neko iz vašeg kruga nešto skriva od vas. Možete biti proaktivni i postaviti neka unapred smišljena pitanja kako biste otkrili šta bi to moglo biti - kaže Gejling i dodaje da će vam otkrivanje svega što se događa u vezi pomoći stvoriti još čvršće temelje odnosa.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Najbolji dan: 11. jun

Mars, jedan od vladara Škorpije, ulazi u Škorpijinu desetu kuću.

- Škorpija će se osećati podsticajnije ili aktivnije u onome što želi raditi na poslu, a energija oko dinamike radnog mesta biće vrlo jaka - kaže Gejling.

- Povoljan je trenutak da malo istražite dušu i razmislite o svojim profesionalnim ciljevima te kako ćete ih ostvariti. Obratite pažnju na potencijalne nove izazove u poslu - dodaje.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Najbolji dani: 18. do 22. juna

Strelčev planetarni vladar, Jupiter, postaje retrogradan 20. juna u četvrtoj kući, što može porodične obrasce ili dinamiku učiniti moćnijima u dane neposredno pre, tokom i nakon ove smene.

- To je prilika da saznate više o tome šta za vas zapravo znači dom - kaže Gejling.

U osnovi je njen savet nazvati članove porodice ili se okupiti sa njima, ako možete.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Najbolji dan: 14.jun

Jedan od ovogodišnjih astroloških tranzita, formiranje kvadrata između Saturna i Urana, ponovno se događa 14. jun, a to posebno utiče na Jarca čiji je planetarni vladar, naravno, niko drugi nego Saturn kog pokreće stabilnost i struktura.

- Iako aspekt kvadrata od 90 stepeni može stvoriti sukobe i napetosti (u ovom slučaju između ukočenog Saturna i pobunjenog, revolucionarnog Urana), on takođe pruža priliku za korisne promene - kaže Gejling.

- Ako, na primer, vi i vaš partner uvek uzimate suši kad izađete sami van, možda je vreme za sitne promene pa možete probati nešto novo, na primer libansku ili kinesku hranu, bilo što što vas može izvući iz kolotečine. Kad izađete iz zone udobnosti tek onda ćete imati sliku svega divnog što vas okružuje i što može postati deo vašeg života - objašnjava.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Najbolji dan: 14. jun

- I Saturn i Uran planetarni su vladari Vodolije, tako da ne iznenađuje da saturnski kvadratni tranzit Urana duboko utiče na Vodolije. U ovom slučaju pojaviće se problemi vezani za njihovo korenje i osećaj povezanosti sa ljudima - kaže Gejling.

Ali fokus je i dalje na izbegavanju krutosti: "Moja omiljena mantra za ovo je: ostati živahan" , kaže Gejling.

Savetuje Vodolije da unesu promene u svoje fizičke aktivnosti - na primer, da promene vrstu vežbe koju vežbaju - umesto joge, na primer, neka odu na jedan trening. Biti vrlo prilagodljiv tokom ovog razdoblja promena otvoriće vam oči na ono što vam je možda nedostajalo.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Najbolji dani: 23. do 27. juna

Jedan od planeta Riba, Neptun, 25. juna postaje retrogradan, što znači da će njegova energija biti posebno snažna u dane neposredno pre i neposredno nakon te smene. Kako je Neptun planeta nadahnuća, snova i maštanja, ovo je vreme kada će se Ribe osećati posebno usklađenima i povezanima sa svojim unutarašnjim glasom, kaže Gejling.+.

- To je sjajan trenutak za duhovna traganja ili posvećivanje vremena svojim snovima ili bilo što što vam omogućuje da uđete u sanjarski prostor, na primer pišite dnevnik, čitajte poeziju ili meditirajte - savetuje i dodaje da je ovo savršeno vreme kad mogu verovati svojoj intuiciji.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Wellandgood)

Bonus video:

URAGANKE ĆE SE RASPASTI! Čuveni astrolog izneo šokantno predviđanje, a evo šta će biti razlog RAZLAZA!
01:02

URAGANKE ĆE SE RASPASTI! Čuveni astrolog izneo šokantno predviđanje, a evo šta će biti razlog RAZLAZA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja