IMAJU SRCE OD KAMENA! Ova 4 horoskopska znaka posle RASKIDA nastavljaju kao da se ništa nije desilo, pregaziće vas kao od ŠALE!
Foto: Profimedia

astrologija

IMAJU SRCE OD KAMENA! Ova 4 horoskopska znaka posle RASKIDA nastavljaju kao da se ništa nije desilo, pregaziće vas kao od ŠALE!

Zanimljivosti -

Lav, Vodolija, Strelac i Bik bez problema će nastaviti dalje nakon raskida.

Oni ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje teško neko može da slomi.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

Lav

Lavovi se rađaju sa toliko samopouzdanja da se nakon raskida ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za raskid, teško da ćete se opet pomiriti.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Vodolija

Još jedan horoskopski znak koji prekide shvata vrlo ozbiljno je Vodolija. On zna kako da nastavi dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Retko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju svoje osećaje. Vole biti nezavisni i mrze sukobe. Nakon prekida ponašaće se kao da se ništa nije desilo.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Imaju snažno samopoštovanje koje im niko ne može poljuljati. Nakon raskida, brzo kreću napred jer preziru bilo kakav osećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja. Uvek žele da se dobro zabave, da budu slobodni i druže se sa ljudima koji ih čine srećnim. Dakle, ako niste na njihovom popisu važnih ljudi, vreme je da se oprostite i nikad se ne osvrćete.

Strelac
foto: Profimedia

Bik

Za Bika je u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to propadne, teško da će se vratiti na staro. Veruju da se sve događa sa razlogom, a ako im veza nije uspela, radije će potražiti nekoga ko će ostati i zadržati se.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Bonus video:

00:07

SRPSKA GLUMICA SE SNIMALA BEZ MAJICE: Zavodljivo igrala i uvijala se uz zvuke poznatog hita, a muškarcima se ubrzao PULS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track