DOK JE HUMORA I ŠALE, ŽIVEĆE OVAJ BALKAN: Pogledajte video iz BIH o vakcinaciji!
Foto: Printscreen/Twitter

SMEŠNO

DOK JE HUMORA I ŠALE, ŽIVEĆE OVAJ BALKAN: Pogledajte video iz BIH o vakcinaciji!

Zanimljivosti -

Korona je ponovo među nama. Na žalost broj zaraženih svakodnevno se povećava, kao i preminulih. Upravo se sad vidi što je prethodnih meseci vakcinacija bila nužna za ono što nas čeka na jesen.

Međutim, koliko god tema pandemije, koronavirus bili teški tu se otvara prostor i za humor, koji nam je preko potreban. Internetom kruži zanimljiv snimak o koroni i vakcinaciji, koji je nasmejao sve korisnike društvenih mreža.

vakcinacija
foto: Printscreen/Twitter

Video o vakcinaciji građana iz BIH među kojima je bilo dosta mladih koji su dolazili u Srbiju da se vakcinišu izazvao je dobro raspoloženje svih. To neki nisu odobravali, ali su se vakcinisani uvek zahvalili državi Srbiji.

Podsetimo, Srbija je uvek bila otvorena za građane BIH koji su dolazili da se vakcinišu i oni su uvek dobrodošli u našu zemlju da prime vakcinu protiv ovog smrtonosnog virusa. Ovaj skeč koji je nasmejao celi Balkan, najbolje pokazuje koliko su narodi bivše Jugoslavije povezani jedni sa drugima i oslanjaju se jedni na druge i da će tako i biti sve dok je ovako zdravog humora.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track