OVI ZNAKOVI ZODIJAKA NEMAJU NIKAKVU PERSPEKTIVU: Evo koje kombinacije znakova ne bi trebalo da staju zajedno pred OLTAR!
Foto: Profimedia

astrologija

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA NEMAJU NIKAKVU PERSPEKTIVU: Evo koje kombinacije znakova ne bi trebalo da staju zajedno pred OLTAR!

Zanimljivosti -

Veza Device i Strelca verovatno je jedna od najslabijih i najmanje perspektivnih od svih kombinacija u Zodijaku, a brak Lava i Škorpije je sve samo ne poželjan jer su oboje vrlo svojeglavi.

Ovan - Rak

Njihov brak završio bi u suzama.

Iako se suprotnosti katkad, na iznenađenje svih, dobro slažu, u ovoj kombinaciji to nije slučaj. Iako bi brak Ovna i Raka počeo obećavajuće, Ovan bi vrlo brzo postao previše dominantan za nežnog i ljubaznog Raka.

Svađa
foto: Profimedia

Bik - Ribe

Trajaće vrlo kratko, ni pola godine.

Do razvoda Bika i Riba dolazi zbog velike razlike u snovima i ambicijama. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osećaju se prijatno kada moraju da ispune neka očekivanja.

Blizanci - Jarac

Brzo će pobacati prstenje.

Ovaj par ima mnoge slabih tačaka, bilo da se radi o nedostatku komunikacije ili nespremnosti na kompromise vezane za bitne stvari u odnosu. Blizanci više vole da žive brzo pa čak i pomalo nepromišljeno, dok logičan Jarac priželjkuje organizovan i stabilan život.

Lav - Škorpija

Oni su recept za razvod.

Brak Lava i Škorpije je sve samo nije poželjan. Radi se o dve tvrde glave, dve snažne ličnosti koje svaka želi ići svojim putem. Nakon prvotne strasti slijedi sve teže razdoblje. Bračni život im postaje nepodnošljiv zbog stalnih rasprava i napetosti koja vlada u kući.

Devica - Strelac

Njima je bolje da odmah kažu: 'Ne!'.

Veza Device i Strelčevi verovatno je jedna od najslabijih i najmanje perspektivnih od svih kombinacija u Zodijaku. Oni nemaju baš puno toga zajedničkog i nisu strpljivi kad se radi o razumevanju snova i želja drugih ljudi.

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./MSN

Bonus video:

01:10

BRAK LUNE I MARKA PROPADA? Samo što su dobili ĆERKICU astrolog im PREDVIĐA TURBULENCIJE! Za sve će biti KRIVA Luna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track