NE IDITE NA SPAVANJE GOLI I UVEK NOSITE GAĆE: Doktor objasnio da to nikako ne radite, a razlog je UŽASAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

au, ko bi rekao

NE IDITE NA SPAVANJE GOLI I UVEK NOSITE GAĆE: Doktor objasnio da to nikako ne radite, a razlog je UŽASAN! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Koja je najbolja poza za spavanje? Koje je najbolje vreme za odlazak u krevet? Ova pitanja često podele mišljenje ljudi, ali najveća rasprava svakako se vodi o spavanju u pidžami ili bez odeće.

Entoni Jun, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Popularni lekar Entoni Jun koji se bavi holističkom hirurgijom, na TikToku ima više od 5 miliona pratilaca i redovno objavljuje zanimljive činjenice o ljudskom telu i zdravlju, objasnio je zašto nikada ne bismo trebali spavati bez odeće, a razlog je zgrozio mnoge.

@tonyyounmd

Why you should never sleep without underpants! #learnontiktok #tiktokpartner #sleep #shart #fart

♬ Pumpkins - Clutch

- Prosečna osoba ispušta vetrove 15 do 25 puta dnevno, a to se može dogoditi i dok spavate. Jedna naučna studija pokazala je da svaki put kada osoba ispušta vetar, ispušta se i mala količina fekalija. Ista studija pokazala je da će vaše gaćice upiti sve te čestice. Molim vas, zbog dobrobiti svog partnera, nosite donji veš dok spavate - objasnio je on. Takođe je u komentaru dodao kako žene, kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg rublja, slušaju njegova uputstva, ali da muškarci pre ulaska u krevet svakako imaju donji veš. Njegov video pregledan je više od 10,7 miliona puta pa je pokrenuo raspravu o navikama ispuštanja vetrova u krevetu.

“Moj suprug i ja samo ćemo nastaviti ispuštati fekalije jedno po drugome”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga napisala: “15 do 25 puta dnevno? Barem sam u nečem uspešnija od drugih.” "Moj krevet, moj izbor", nadovezao se jedan korisnik, dok je drugi rekao: "Već 39 godina puštam vetar u svoj krevet. Nećeš me sada promeniti."

Inače, doktor Entoni voli i da razbija razne mitove koje vidi na Internetu i tako pomaže mnogima.

@tonyyounmd

##duet with @warrentafah Stretch mark solution? FACT or CAP? ##stretchmark ##stretchmarkremoval ##dermaroller ##factorcap

♬ Nobody - Mitski

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track