DŽONI DEP SE POJAVIO NA CRVENOM TEPIHU I ŠOKIRAO SVE: Masna kosa, ispijen i BLED, svi kažu da je to zbog njene SMRTI! (FOTO)
Foto: Profimedia

svi su bili iznenađeni

DŽONI DEP SE POJAVIO NA CRVENOM TEPIHU I ŠOKIRAO SVE: Masna kosa, ispijen i BLED, svi kažu da je to zbog njene SMRTI! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Džoni Dep (58) pojavio se na 47. američkom filmskom festivalu u Dovilu u Fracuskoj. Prisustvovao je projekciji filma "City Of Lies".

U crnom odelu, masne kose ispod šešira i neobičnim naočarima u svom stilu privlačio je poglede mase.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Naime, Dep je poslednjih nekoliko godina prolazio kroz težak životni period. Izgubio je bogatstvo vredno oko 650 miliona dolara, rastao se od supruge Amber Herd s kojom i dalje vodi sudske parnice, izgubio je majku i pao u tešku depresiju.

Glumac je zbog toga često bio pod uticajem alkohola i opojnih narkotika. U jednom trenutku i sam je priznao da je dotakao dno.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Njegov izgled na crvenom tepihu išao je tome u prilog. Iako je pokušao da provuče stil lošeg momka, svi su primetili njegovo bledo i ispijeno lice i nekoliko kilograma manje.

U međuvremenu, njegovi fanovi su pokrenuli onlajn peticiju u kojoj traže da se njegova bivša žena Amber Herd ne pojavi u nastavku filma Akvamen, bilo da je otpuste ili da jednostavno izbace njen lik Meri, a za sada je tu peticiju potpisalo preko 2 miliona ljudi.

Da podsetimo, glumac je nedavno dobio jednu presudu u brakorazvodnoj parnici protiv nje, ali ostaju još neka pitanja koja treba rešiti.

Džoni Dep
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track